URĂRI DE PAȘTE 2018, FELICITĂRI, MESAJE de Paște Fericit

Bogdan Bolojan / 06 apr 2018 / 07:32 Salveaza PDF Comentarii

Au mai rămas doar câteva ore până la Sărbătorile Pascale. Cum fiecare vrea să trimită cel mai inspirat mesaj de Paște, v-am pregătit o listă cu cele mai frumoase urări și felicitări. 

URĂRI DE PAȘTE 2018. Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

URĂRI DE PAȘTE 2018. Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!

VEZI AICI FELICITĂRI DE PAȘTE

MESAJE DE PAȘTE 2018, CELE MAI FRUMOASE MESAJE. Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet „Hristos a înviat!".

Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paşte Fericit!

Pațtele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paște să îţi umple inima de pace și bucurie! Paște fericit!

MESAJE PAȘTE 2018 Mai bine dau MESAJE DE PAȘTE decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.

Paşte mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

URĂRI de PAȘTE 2018 M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.

Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

Umbla veste-n tot oraşul, cum că vine iepurasul, Să v-aducă pe-nserat, Paşti bun şi Luminat!

PAȘTE 2018: MESAJE ȘI FELICITĂRI 16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou PAŞTE FERICIT!

Iepuraşul mustăcios, e de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit!

Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criza în buget. PAȘTE FERICIT

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26