Dăncilă, bilanţ Guvern: Analiza, în CExN al PSD

Guvern Dăncilă
Guvern Dăncilă

Viorica Dăncilă va face un mini bilanţ al Guvernului la şedinţa CExN al PSD de săptămâna viitoare.

Premierul Viorica Dăncilă va face un mini bilanţ al activităţii Guvernului la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD care va avea loc săptămâna viitoare, a anunţat, marţi, liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea.

Întrebat la Parlament dacă la Comitetul Executiv va avea loc o evaluare a Guvernului, Dragnea a spus: 'Va fi o prezentare făcută de prim-ministru, o analiză, un mini bilanţ'.

Dragnea a adăugat că nu va fi nicio remaniere în următoarea perioadă. Întrebat dacă este mulţumit de activitatea tuturor miniştrilor, liderul PSD a arătat: 'Sunt mulţumit de activitatea prim-ministrului'.

El a mai spus că se implementează programul de guvernare. Acesta a negat că a avut o dispută cu ministrul Apărării, Mihai Fifor, în urma unei declaraţii pe care a făcut-o, adăugând că este mulţumit de activitatea acestuia.

[citeste si]

'Eu nu am dispute cu Mihai Fifor. Eu pot să fac orice fel de declaraţii, încă sunt liber să fac declaraţii şi le pot face. Dacă cineva se simte lezat, foarte bine, să interpreteze, să se supere, să îşi facă griji. Eu nu am dispute cu nimeni', a menţionat Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel