EXCLUSIV  Mercur retrograd 2022. Atenție la perioada 10 septembrie - 2 octombrie. Daniela Simulescu: Zodiile care vor fi afectate mai mult

Simulescu
Simulescu

Astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre efectele pe care le poate avea a treia retrogradare a Mercur de anul acesta.

„Iată că a venit momentul să discutăm și despre a treia retrogradare a planetei Mercur. Îți spuneam la începutul anului că vom avea 3 retrogradări integrale și încă o codiță, pentru că Mercur, undeva pe la 29-30 decembrie, își începe o altă retrogradare.

A treia retrogradare, cea ce acum, este foarte importantă din perspectiva mea, pentru că se petrece din semnul Balanței în semnul Fecioarei, Îți mai spuneam, la începutul anului acesta, că în 2022 avem retrogradări care încep din semne de aer și se întorc în semne de pământ. Ce înseamnă acest lucru? Că trebuie să susținem vorbele cu fapte și cu lucruri concrete, pentru că aerul vorbește despre socializare, ne referim la Vărsători, la Gemeni și la Balanțe. Deci ne referim la partea de mental, de cognitiv, de intelectual, de socializare, de discuție. Ne întoarcem în semne de pământ, adică la Taur, la Fecioră și Capricori, care vorbesc despre lucruri concrete, serioase, nu doar de o bârfă, o vorbă aruncată în vânt, după care nu mai facem nimic. 

Retrogradarea se petrece între 10 septembrie și 2 octombrie, dar vreau să îți atrag atenția că efectele sale se vor duce până pe 29 octombrie, când Mercur va intra în scorpion. Atunci Mercur va părăsi semnele contaminate, căci acum avem atât Fecioara, cât și Balanța. Eu când vorbesc despre o retrogradare mă refer foarte mult nu doar la perioada în care se petrece aspectul respectiv, dar la toată perioada în care semnele sunt contaminate. 

Această retrogradare îi va afecta foarte mult pe cei cu marcaj cardinal în astrogramă, vorbim de Rac, vorbim de Berbec, vorbim de Capricorn și de Balanță. De asemenea, când se întoarce în Fecioară îi va afecta pe cei cu marcaj dublu, mobil, vorbim de Gemeni, de Fecioară, de Săgetător și de Pești. Este o retrogradare dintr-un semn al balanței, care vorbește despre frumos, despre estetic, despre diplomație, despre socializare, despre oglindire,  care ajunge în fecioară, care zice muncă, feedback, detalii, concret, organizare, disciplină.

În prima parte a retrogradării, când Mercur o să fie în balanță, între 10 septembrie și 23 septembrie, relațiile vor fi reluate. În cazul în care ați luat recent o decizie, e posibil ca Mercur să vă arate că este greșită. Poate ați tras de un partener, poate v-ați combinat cu cineva sau poate v-ați căsătorit. Mercur retrograd în Balanță vrea o reevaluare a parteneriatelor în care vă aflați și nu vorbim doar de cele amoroase.”, a precizat astrologul Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.

Evenimentul cheie al lunii septembrie: Mercur retrograd

A treia retrogradare a lui Mercur din 2022 începe precum precedentele într-un semn de aer, Balanță, și se oprește într-un semn de pământ, Fecioară. Vom avea parte de (re)negocieri, răzgândiri, amânări, anulări, blocaje, întârzieri și destul evitări. În perioada 10 septembrie-2 octombrie, vom trece prin toate cele sus menționate, atât la nivel personal, cât și la nivel mondial. 

Cel mai important eveniment astrologic al lunii septembrie este a treia retrogradare a lui Mercur. Începe în data de 10 septembrie și se termină pe 2 octombrie. Ca și în primele două retrogradări din 2022, Mercur se întoarce dintr-un semn de aer într-unul de pământ. De această dată din Balanță în Fecioară. 

Atunci când vorbim despre retrogradare, punem prefixul “re” la fiecare activitate importantă din viața noastră. Când ne referim la semnul Balanței, ne ne referim la relații, negocieri și justiție. Iar Fecioară vorbește despre muncă, sănătate, ajustări și disciplină. 

La nivel personal, ce-a de-a treia retrogradare vine să readucă în discuție unele subiecte de care am fugit. Ne vom reîntâlni cu oameni pe care nu i-am mai văzut de ani de zile, chiar acolo și când nu ne-am aștepta. Și într-un mod total neașteptat! Pe urmă, când va ajunge din nou în Fecioară, după 23 septembrie, vom fi deciși să facem curățenie în viața personală, să reluăm unele investigații medicale sau decizii legate de sectorul profesional. În orice caz, vă recomand să aveți multă răbdare. Tot ce veți începe pe durata retrogradării, se va pune în mișcare cu adevărat abia după 2 octombrie. 

La nivel mondial, veți observa că se vor relua unele negocieri. Atât în ceea ce privește războiul, cât și în ceea ce privește măsurile economice. Iar când discutăm de bani și resurse, trebuie să știți ceva. Mercur retrograd îi place să se joace cu tot ce ține de comerț, transport, tehnologie. Cu alte cuvinte, persoanele importante vor fi nevoiți să revină asupra unor hotărâri. În perioada 23 septembrie-2 octombrie vor fi descoperite multe greșeli în zona administrativă. 

Și cum semnul Balanței ține și de socializare, este posibil să asistăm la tot soiul de probleme, defecțiuni, blocaje în zona rețelelor sociale. Vă recomand să fiți atenți pe ce device vă logați. Tot ce ține de birocrație va fi destul de afectat.

Dar nu uitați un lucru: acest eveniment astrologic există pentru a ne arăta că nimic nu este perfect, că este uman a greși, că avem unele limite. Și că dacă recunoaștem asta, primim șansa de a îmbunătăți ceva în viața noastră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel