Mercur intră în Vărsător. Previziuni tari pentru Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

În câteva zile, Mercur va intra în semnul Vărsătorului! O să fim mai deschiși către idei originale și noi, gândim mai diferit, mai obiectiv. Iată ce mesajele au astrele pentru Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești!

Pe 11 februarie, Mercur o să-și înceapă tranzitul în semnul Vărsătorului. O să fim înfometați de cunoștințe noi și ne arătăm deschiderea către idei noi, originale. Vom avea și modele de comunicare spontane, dar și fragmentate și liberale. O să fim mai curioși, o să analizăm oamenii și vom dori să prezicem ce se va întâmplă. Totodată, o să conștientizăm și cât de important este rolul tehnologiei în viețile noastre.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

 

Ține cont de faptul că Mercur, guvernatorul tău, își schimbă semnul și va trece în Casa a 6-a. Pentru că trece în această casă și se întâlnește și cu Saturn, gândește-te, din martie 2020 și până acum, ce s-a petrecut din punct de vedere profesional.

Prin ce schimbări profesionale ai trecut? Poate că ai realizat, de la acea dată, că munceai prea mult. Unde exagerezi cu munca? Unde te dădeai în stambă? Ei bine, până în martie anul acesta, ai face bine să te gândești mai mult la asta. Poate că până atunci, ai putea să accepți un rol nou la job, fără teama că vei greși, așa cum au făcut-o ceilalți.

Ai grijă și la sănătate!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

 

Mercur intră în Casa a 4-a, unde se va întâlni la un moment dat și cu Saturn. Gândește-te, din martie 2020 și până în prezent, la toate discuțiile pe care le-ai avut cu mama, cu tata. Cu soțul/soția. Cu alte rude. La certuri pe pământuri, dacă au existat. Pe împărțeli sau moșteniri.

Ia în calcul și toate evenimentele care au avut loc în familie. Dacă au existat pierderi. Cel mai probabil, toate aceste evenimente te-au format în ultimii trei ani. Acum este momentul să te gândești într-un mod puțin diferit la familie, dar și la locuința ta.

Totodată, în ultima vreme, poate că te-ai mai adaptat când vine vorba de locuință. Ai fost nevoit să lucrezi mai mult de la birou sau mai mult de acasă. Saturn se va duce în Casa a 5-a, așa că poți deveni responsabil pentru unii oameni din viața ta sau vrei să-ți iei noi responsabilități, cum ar fi un copil.

Asigură-ți echilibrul interior! 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

 

Mercur îți părăsește semnul, iar pe 10 februarie, avem o conjuncție Mercur-Pluto în semnul tău. Unii dintre nativii acestei zodii, dintr-o dată pot fi foarte buni la luat decizii. În situații de criză, vei fi cel mai bun!

Dacă toată lumea se agită, tu reușești să-ți menții calmul, te liniștești, te detașezi și devii realist și foarte obiectiv. Haosul se liniștește și intervi doar dacă simți nevoia. Este o săptămână bună să iei decizii și să te implici în situații stresante, pe care le vei gestiona destul de bine.

Fii tăios, autoritar și puternic! Astrele o să te încurajeze în aceste zile.

Citește continuarea pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel