Mercur în Peşti până pe 27 martie. Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie: Vom avea propriile războaie

Mercur în Peşti, ascendent până pe 27 martie. Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie: Vom avea propriile războaie / Foto: Pixabay, de David Yu
Mercur în Peşti, ascendent până pe 27 martie. Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie: Vom avea propriile războaie / Foto: Pixabay, de David Yu

Află în articol ce aduce Mercur în Peşti pentru fiecare zodie.

Mercur va sta în Peşti până pe 27 martie. Mercur, planeta comunicării, este în cel mai confuz semn al zodiacului.

"E nevoie ca, în perioada următoare, să fii foarte atent la dezinformare. Lui Mercur în Peşti îi place mult să păcălească, să producă confuzie, să te bage într-o situaţie tulbure, în zona de escapism, de evadare şi pentru că e contradictoriu, încearcă să caute o logică, dar e foarte greu.

Mercur va face o conjuncţie cu Neptun pe 23 martie, îmi este puțină teamă. Cu Mercur în Pești, vom avea propriile războaie de dezinformări, de fake news, de păcăleli, de haos. Este destul de instabil, aşa că te rog să ai grijă până pe 27 martie.

Să nu uităm că Mercur în Peşti a fost şi când a început pandemia. În martie 2020 a şi retrogradat acolo. A mai fost în Peşti şi anul trecut, între 16 martie - 4 aprilie, când iar am avut o perioadă de dezinformări şi exagerări. Deci, puţină grijă în perioada ce urmează. Bineînţeles, Mercur se va duce într-o zonă a astrogramei la fiecare dintre noi.", a explicat Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS.

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

"Drept vorbind, acest Mercur în Peşti nu îţi va prii. Eşti obligat să accepţi chestii care nu îţi plac foarte mult de moment sau tot felul de traume ale trecutului, nostalgii se reactivează şi te ţin captiv, te simţi puţin neputincios. Cu Mercur în Peşti în casa a 12-a este o perioadă bună pentru iertare, împăcare, dar şi o perioadă bună de  acceptare a faptului că unele persoane din jurul tău poate sunt bolnave şi nu poţi să le ajuţi.",  le spune Simulescu celor din zodia berbec.

Taur / cei cu ascendent în Taur

"Mercur se este în casa a 11-a şi te va oblica oarecum să cauţi suport şi să accepţi şi alte păreri şi poate chiar să vrei să faci ceva pentru umanitate. Eşti foarte nesigur în ceea ce priveşte viitorul apropiat, dar în acelaşi timp, ai vrea să pui şi tu umărul pentru cineva. poate pentru ce se întâmplă acum în Ucraina sau poate pentru oamenii din comunităţile de lângă tine.", le spune astrologul celor din zodia taur. Citește previziunile pentru celelalte zodii pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel