Mercur în Capricorn până în 2 ianuarie, HOROSCOP: Pentru unii este despre bani, pentru alții despre dragoste. Previziuni tari

foto pixabay/ Mercur în Capricorn, HOROSCOP
foto pixabay/ Mercur în Capricorn, HOROSCOP

Mercur va tranzita semnul Capricornului până în 2 ianuarie 2022. 

”După tranzitul aventuros prin semnul Săgetătorului (24 decembrie-13 decembrie), iată că a venit vremea ca planeta comunicării să poposească în semnul Capricornului. Din start, ne vom da seama că toată lumea este mult mai serioasă, nu mai face declarații pompoase și nici nu se va mai lupta excesiv pentru vreo cauză. Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. Ori mintea noastră trebuie să se axeze pe concret, palpabil, organizare și tot ce ține de obiectivitate. Mercur în Capricorn este precum un profesor universitar dur și cu experiență îndelungată, autoritar, încăpățânat, rigid, cu o metodologie clară, cu toleranță zero la încercarea unora sau a altora de a duce în derizoriu unele subiecte. Vom fi sceptici, vorbele nu ne vor impresiona dacă nu vor fi urmate și de fapte.” arată Astrosens.ro. 

Mercur în Capricorn acționează total diferit asupra zodiilor. Pentru unii e despre călătorii, pentru alții despre moșteniri, alții vor avea în prim plan banii câștigați. Pe de altă parte, sunt zodii la care sentimentele vor ocupa primul loc. Unii vor încheia un capitol, alții sunt pregătiți de astre pentru ce urmează. Oricum ar fi, pentru toți Mercur în Capricorn vine cu schimbări. 

Iată ce aduce pentru Gemeni, Fecioară și Săgetător: 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va tranzita zona misterelor, a morții și a banilor din alte resurse. Discuțiile despre moșteniri, împrumuturi, taxe, impozite, profit vor fi la ordinea zilei. Doar că de data aceasta vei avea o atitudine mai serioasă. Vei alege să fii practic, nu visător. Vei fi destul de dur în negocieri.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur va tranzita casa iubirii, a copiilor și a exprimării de sine. Și va pregăti terenul pentru 2022. Pentru că dragostea va fi domeniul cel mai important. Dar știi cum este, trebuie să înveți să comunici ce dorințe ai, să îți exprimi sentimentele, și nu să aștepți să își dea seama ceilalți de ce vrea inima ta.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur va tranzita zona banilor. Și numai bine că se va întâmpla astfel. Socotelile de la începutul anului 2021 sunt diferite față de cele de acum. Discuțiile despre bani vor fi la tot pasul și vei consuma multă energie pentru a eficientiza bugetul personal. Mercur vrea organizare și nu cheltuieli făcute în mod aiurea.

Vezi influența lui Mercur în Capricorn pentru fiecare zodie pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel