EXCLUSIV  Mercur afectează GRAV o ZODIE. Mare GRIJĂ la ASTA! "Conflicte, FURIE, frustrare"

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna  27 iulie- 2 august.

"Partenerul vrea mult, iar voi nu-l înțelegeți. Simțiți că faceți destul de multe și apare întrebarea: Da tu ce mai vrei?! Ce nu-ți mai convine? Și de aici se pot țese niște mici conflicte. Sunt niște bulgărași de furie și ies prin niște vorbe, niște vorba cu gheare, să ajungă la celălalt și să-l și zgârie. O să aveți o tendință de a vă certa cu partenerul, de a nu-l înțelege și de a-i reproșa foarte multe lucruri.

Și în carieră, Mercurul acesta care la voi e în zona profesională, nu vă funcționează foarte bine mentalul. Nu că nu sunteți deștepți, ci că săptămâna asta riscați să luați niște decizii proaste, dar decizii proaste luate la furie, la frustrare, la supărare. De aceea recomandarea mea e să aveți o persoană la care să vă descărcați și apoi să luați decizia. Să nu o luați la nervi! Nu luați decizii la nervi săptămâna aceasta", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în Balanță.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel