Mel Gibson va regiza o nouă ecranizare a filmului 'The Wild Bunch'

Mel Gibson va realiza o nouă versiune a filmului 'The Wild Bunch' (1969), westernul clasic al cineastului Sam Peckinpah, potrivit site-ului de specialitate Deadline citat marţi de EFE. 

Gibson va scrie şi scenariul noului film împreună cu Bryan Bagby. Cu actori ca Wiliam Holden, Ernest Borgnine şi Robert Ryan în distribuţie, 'The Wild Bunch' prezenta aventurile unui grup de veterani în căutarea unei ultime lovituri. Filmul care a devenit un clasic al genului a atras atenţia şi pentru nivelul înalt de violenţă afişat pe ecran.

Ce filme a mai regizat Gibson

Mel Gibson este un regizor obişnuit cu acest tip de cinema visceral şi explicit, având la activ în cariera sa de realizator filme ca 'Braveheart' (1995), 'The Passion of the Christ' (2004) sau 'Apocalypto' (2006). Filmul de război 'Hacksaw Ridge' (2016), ultimul său lungmetraj în calitate de regizor, i-a adus o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun regizor, a treia nominalizare din cariera sa, după ce a câştigat două statuete pentru cel mai bun film şi cel mai bun regizor cu 'Braveheart'. În afară de noua versiune a westernului 'The Wild Bunch', Gibson preconizează să realizeze în viitor o dramă despre cel de-al Doilea Război Mondial intitulată 'Destroyer'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel