Mega Image retrage cârnați după o suspiciune de contaminare cu Salmonella

Retailerul Mega Image retrage de pe piaţă un sortiment de cârnaţi în urma unei posibile contaminări cu Salmonella, potrivit anunţului postat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Este vorba despre produsul DLL MINI CARNATI 125G, număr lot 541858 cu termen de valabilitate 20 aprilie 2022, informează Agerpres.

Toate produsele retrase urmează a fi distruse

'Dorim să vă aducem la cunoştinţă că Mega Image a retras de la vânzare produsul: 28889 DLL MINI CARNATI 125G. Retragerea produsului de pe piaţă şi rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanşate la solicitarea furnizorului, constatându-se posibila contaminare cu Salmonella. Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienţilor să nu consume produsul cu lotul sus menţionat şi roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziţionat produsul. Consumatorii sunt rugaţi să returneze produsul cu datele menţionate mai sus până la data de 14.02.2022', precizează retailerul.

Lotul incriminat a fost distribuit în magazinele Mega Image Cobălcescu, Siseşti şi Barbu Văcărescu, toate din Bucureşti, şi Copou din Iaşi.

Salmonella poate provoca afecţiuni grave stomacale sau intestinale (salmoneloza).

VEZI ȘI: Pulpe de pui, RETRASE. Atenție, au Salmonella. Dacă le-ați cumpărat, NU le consumaţi, returnaţi-le

ANSVSA a anunțat că retrage pulpele de pui. Produsele contaminate au fost distribuite în 12 unități din 9 mari orașe. Vezi lista magazinelor.

Un mare retailer a anunţat că retrage de pe piaţă pulpe de pui cu Salmonella, livrat deja în 12 unităţi din 9 mari oraşe. Acesta a cerut cumpărătorilor să nu îl consume.

Metro Cash & Carry România a retras de la comercializare un sortiment de pulpe de pui, după ce s-a constatat că este infestat cu Salmonella. 

Anunţul a fost postat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor și potrivit anunţului, este vorba despre articolul "Pulpe pui superioare cu spate, cng." 

Producător: SUPERDROB SA.  

Cod de bare: 5903368004770  

Lot/Data expirare: 14221/23.10.2022, 14421/23.10.2022  

Motivul rechemării: prezenţa Salmonella enteritidis  

"În cazul în care aţi cumpărat produsul menţionat mai sus, vă rugăm să nu îl consumaţi şi să îl returnaţi în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până pe 04.02.2022, urmând să primiţi contravaloarea acestuia. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de acest incident. Pentru informaţii suplimentare, puteţi contacta: 0374. 115.555", se arată în comunicatul companiei și publicat de ANSVSA.     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel