Medicul Radu Zamfir a fost audiat la Parchet

radu_zamfir2_93247900
radu_zamfir2_93247900

Doctorul Radu Zamfir a fost audiat, miercuri, la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul privind accidentul aviatic din Munții Apuseni, în care şi-au pierdut viaţa Adrian Iovan şi Aurelia Ion.

Procurorii Parchetul Curţii de Apel Bucureşti l-au citat pe Radu Zamfir pentru a da o declaraţie prin comisie rogatorie, în dosarul de la Parchetul Curţii de Apel Alba Iulia, în care sunt cercetate cauzele producerii accidentului aviatic. Medicul s-a prezentat miercuri la Parchet în jurul orei 12.00, informează Mediafax. Medicii Valentin Calu, Cătălin Pivniceru, şi Sorin Ianceu, internaţi la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Cluj-Napoca în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni, au fost audiaţi marţi de către procurori, în timp ce copilotul, care a fost operat luni, va fi audiat în perioada următoare.

De asemenea, anchetatorii au audiat, luni, mai multe persoane dintre cele care au ajuns primele la locul accidentului, localnici sau membri ai echipelor de salvare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel