Medicii legiști: Huidu era apt să conducă în momentul producerii accidentului

serban_huidu
serban_huidu

Medicii legişti au finalizat expertiza medico-legală care urma să stabilească dacă Şerban Huidu era apt sau nu să conducă autovehicule în urma accidentului pe care l-a suferit la schi, în Austria, în decembrie 2010.

După ce l-a examinat psihiatric pe Huidu şi a studiat actele medicale venite din Austria, de la doctorii care l-au tratat în urma accidentului de la schi, o comisie formată la nivelul Serviciului de Medicină Legală Braşov a stabilit că Şerban Huidu era apt să conducă maşina, scrie Adevărul.

Concluziile expertizei medico-legale vor fi depuse abia mâine la dosar. De asemenea, până în data de 13 aprilie, avocatul lui Şerban Huidu poate depune obiecţiuni la expertiza criminalistică, expertiză ce a stabilit că Huidu nu a derapat. „În situaţia în care se vor formula obiecţiuni, poliţistul şi procurorul de caz vor aprecia dacă sunt întemeiate, iar în acest caz se va dispune efectuarea unei noi expertize sau a unei expertize suplimentare, depinde ce se contestă. În caz contrar, dacă obiecţiunile nu sunt motivate, ele vor fi respinse", a spus Carmina Reit, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov. Avocaţii familiilor celor trei victime decedate au studiat raportul şi nu vor formula contestaţie.

Expertiza criminalistică a stabilit că acesta nu a derapat atunci când a intrat pe contrasens şi s-a izbit autoturismul Dacia Logan, în localitatea Timişul de Sus. În momentul impactului, Şerban Huidu avea o viteză de 87 de km/h, iar Dacia Logan mai puţin de 40 km/h. Expertiza nu a putut stabili viteza avută de cele două maşini înainte de impact.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel