Mbappe, aproape de a semna cu Real Madrid

Neymar antrenament cu Mbappe la PSG. foto: @PSG_inside / Twitter
Neymar antrenament cu Mbappe la PSG. foto: @PSG_inside / Twitter

Eden Hazard (28 de ani) a semnat cu Real Madrid, dar se pare că aducerea starului belgian a fost doar începutul pentru "Galactici".

Florentino Perez "şi-a pus maşinăria în mişcare" şi vrea să facă tot posibilul pentru a-l transfera pe Kylian Mbappe (20 de ani) de la PSG, marea ţintă a trupei antrenate de Zinedine Zidane. Francezul construieşte o nouă "eră Galactică".

Mult speculata mutare a lui Hazard la Madrid s-a oficializat, însă presa din Spania vine acum cu o altă "bombă". Spaniolii susţin că Florentino Perez va încerca sa-i aducă fie pe Paul Pogba, fie pe Christian Eriksen. Dar marea ţintă a campaniei de transferuri de la Real Madrid rămâne Kylian Mbappe. El este fotbalistul la care visează mai marele "blanco". Iar, pentru asta, a început deja să facă ”primele mişcări”.

"Preşedintele blanco l-a covins pe Wilfried Mbappe, tatăl atacantului de la PSG, să-i forţeze plecarea fiului său de la Paris", scrie jurnalistiul Tomas Gonzalez Martin, de la cotidianul ABC. Conflictul din vestiar, dintre Mbappe şi Neymar, ar putea duce la o ruptură definitivă între părţi, iar Perez ar fi gata să profite.

Mbappe câştigă mult mai puţin decât Neymar la PSG. "Wonderkid"-ul francez încasează anual 13 milioane de euro, în timp ce starul brazilian e remunerat cu aproape de trei ori mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel