Mazăre: Sunt dispus să dau Cazinoul pe un leu ministerelor Culturii şi Turismului. Aştept un răspuns

cazinoul din Constanta
cazinoul din Constanta

Primarul Radu Mazăre a declarat, vineri, că este dispus să vândă Cazinoul din Constanţa, cu un leu, Ministerului Culturii şi Ministerului Turismului, pentru a fi reabilitat şi modernizat, arătând că a trimis adrese acestor instituţii şi că aşteaptă un răspuns.

"Am auzit opţiuni că ar fi dispuse ministerele, Guvernul, să-l preia şi să-l repare. Vă rog frumos, acum iniţiez hotărâre de Consiliu Local, vi-l dau cu un leu să-l reparaţi şi apoi să-l administraţi cum ştiţi dumneavoastră. Pe noi ne interesează să fie reparat şi să-şi producă funcţiunea, să aducă turişti, să devină un obiectiv, să aducă jucători care să joace în cazino şi să cheltuiască în Constanţa", a spus Mazăre.

Prezent la dezbatere, prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, l-a contrazis pe primarul Mazăre, spunând că o clădire nu trebuie să aducă profit.

"Sunt convins că în general clădirile publice nu aduc profit, nu cred că sala polivalentă care se doreşte a fi făcută de către Consiliul Judeţean îşi va recupera banii aşa de repede. Clădirile publice nu se fac să aducă profit autorităţii locale, ele se fac pentru cetăţean. Că reuşim prin anumite acţiuni adiacente să aducă un plus de bănuţi e foarte bine, dar nu trebuie văzută ca un business", a explicat Claudiu Palaz.

El a spus că angajaţii Primăriei ar fi trebuit să urmărească derularea contractului de concesiune pentru Cazinou şi să-l oprească dacă acesta nu era respectat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel