Măsură drastică: Exmatriculat la 5 ani, pentru comportament inadecvat

exmatriculare
exmatriculare

După ce au încercat toate metodele disciplnare, profesorii unei școli britanice au decis exmatricularea unui copil în vârstă de cinci ani, pentru comportamentul său inadecvat. Minorul a furat, a atacat colegi de grădiniță și a lovit un profesor, însă părinții susțin că băiatul lor se poartă frumos acasă și acuză instituția de învățământ că nu se implică suficient în procesul de educare al copilului.

Logan Steed a fost exmatriculat de la școala pregătiroate Powers Hall din Witham, Essex, Marea Britanie, după ce a furat, a aruncat cu obiecte și a atacat elevii și personalul școlii și l-a lovit pe profesorul său în față, potrivit DailyMail, scrie rtv.net.

Exmatricularea a survenit altor patru suspendări, prima, chiar în primul an de grădiniţă pentru lovirea, muşcarea şi îmbrâncirea colegilor și a personalului. Ultima picătură a venit atunci când Logan, care stătea pe un scaun, l-a lovit în faţă pe profesorul său, care se aplecase în faţa lui.

Lui Logan i s-a spus să nu vină înapoi la şcoală după ce profesorii au încercat toate metodele disciplinare posibile - inclusiv întreruperea orelor prin evacuarea oricărui alt copil atunci când Logan făcea probleme.

Pe de altă parte, părinții lui Logan, care sunt divorţaţi, acuză școala pentru faptul l-a îndepărtat în loc să-i ofere copilului lor atenția specială de care are nevoie, și susțin că micuțul se poartă frumos acasă.

Din cauza vârstei, Logan nu poate fi pedepsit legal pentru comportamentul său, deoarece, în Marea Britanie, un copil nu poate răspunde penal decât de la vârsta de 10 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel