MasterChef revine la Pro TV. Chef Foa: De când mi-am cunoscut colegii, chimia a fost fantastică

Noul sezon MasterChef va începe miercuri, 12 ianuarie, la PRO TV. 

Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu vor juriza și vor da sfaturi celor care au făcut din pasiunea lor un adevărat stil de viață. 

„Sezonul MasterChef din acest an va fi unul spectaculos, plin de provocări și, mai ales, creativ! Veți vedea farfurii cu totul deosebite, concurenți înzestrați cu multă ambiție și energie. Nu vor lipsi nici momentele emoționante, cu zâmbete și lacrimi! De asemenea, ne vom delecta și cu prezența unor invitați speciali. Să fie cu pasiune și gust!”, a spus Chef Joseph Hadad.

„Noul sezon MasterChef a fost surprinzător din primele clipe. De când mi-am cunoscut colegii de jurizare, iar chimia a fost fantastică, așa că ne-am distrat teribil la filmări, până la concurenții care ne-au impresionat cu modul în care s-au prezentat. Pandemia pare că i-a ajutat să se perfecționeze. Avem povești din bucătărie, din farfurie, dar și povești de viață care sunt sigur că îi vor ține cu sufletul la gură pe toți cei care ne vor privi”, a spus Chef Foa.

„Va fi un sezon cu de toate și abia aștept să vadă și cei de acasă ce a ieșit. Am întâlnit concurenți pasionați de bucătărie care vor evolua sub presiunea concursului. Vor trece prin momente și stări diferite, dar nici noi nu vom scăpa! Va fi cu multe provocări, povești de viață, invitați speciali, dar, nu în ultimul rând, cu rețete și farfurii de MasterChef!”, a spus Chef Radu Dumitrescu.

Anul trecut, Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu au venit „La Măruță” cu dezvăluiri. 

Chef Hadad a mărturisit că, la 15 ani, a greșit 50 de clătite și a fost nevoit să le mănânce: "Am ajuns la spital. De atunci nu am mai greșit nicio clătită."

Chef Foa a spus: "Eu primesc critici tranșante zilnic, mă refer la mama copiilor mei. Eu sunt obișnuit cu nu e bun, nu îmi place, nu ești bun de nimic, din astea. E singura care are curajul să îmi spună asta."

La rândul său, Radu Dumitrecu și-a amintit de primul moment în care s-a ocupat de service la un restaurant și mentorul i-a zis: "Ce faci, mă, vrei să îmi strici bucătăria?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel