Mașini în flăcări pe autostrăzile din România

masina_in_flacari
masina_in_flacari

Incidente în trafic pe A1 și A2, în a doua zi de Paște: două mașini au luat foc. Pe Autostrada Pitești-București, o mașină s-a făcut scrum la kilometrul 108, în timp ce pe Autostrada Soarelui, un incident similar s-a petrecut  în apropiere de punctul de taxare pe podul de la Feteşti. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești.

Luni, după-amiază, în jurul orei 17:30, flăcările au cuprins un autoturism care circula pe Autostrada Soarelui, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică a maşinii, conform primelor ipoteze.

Potrivit România Tv, în maşina care a luat foc se aflau patru tineri. Din fericire, toţi au reușit să iasă la timp din maşină.

Din cauza incendiului, traficul a fost blocat aproximativ o oră pe sensul spre București. Pompierii au ajuns la incendiul de pe Autostrada Soarelui după minute bune. Iniţial mai mulţi martori la incendiu au încercat să stingă focul, dar nu au reuşit.

"Apelul a fost primit în jurul orei 17.37. Un echipaj s-a deplasat în cel mai scurt timp la locul incediului şi intervin. Ei au făcut tot posibilul", a declarat, la România TV, George Damian, ISU Ialomiţa.

În ciuda intervenţiei pompierilor, maşina s-a făcut scrum. Din nefericire, autoturismul nu avea nici asigurare CASCO.

"Nu e maşina mea, nu am asigurare CASCO", a spus şoferul maşinii.

Potrivit primelor ipoteze, incendiul s-ar fi produs din cauza supraîncălzirii maşinii sau a unui scurtcircuit.

"Autovehiculul a luat foc din cauza supraîncălzirii sau a unui scurtcircuit. Un incident identic s-a produs pe A1, un autoturism a ars în întregime. Am luat legătura cu pompierii în următoarea secundă în care am sesizat incendiul. S-a izolat cât mai mult acel focar de incendiu, prin îndepărtarea autovehiculelor şi persoanelor", a declarat, la România TV, Carol Vârnă, de la Poliția Autostrăzi.

Incidente în trafic au avut loc luni după-amiază şi pe A1, Bucureşti - Piteşti.

Un alt incendiu a avut loc și pe Autostrada București-Pitești, la kilometrul 108. O altă maşină s-a făcut scrum, după un incendiu la motor.

Tot pe A1, la kilometrul 20, pe sensul de intrare în Bucureşti a avut loc un accident în care au fost implicate patru maşini a avut loc luni după-amiază.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel