FOTO: Mașina Loredanei Chivu, VEDETĂ pe grupul ”Ai parcat ca un b*u”

Loredana Chivu, a cărei mașină portocalie iese în evidență pe oriunde ar merge, pare a fi o ”maestră” a parcărilor.

Mașina Loredanei Chivu este frecvent surprinsă în București și făcută ”vedetă” pe grupul ”Ai parcat ca un bou București”. ”Clientul fidel al grupului” este descrisă ultima fotografie cu mașina vedetei. De-a lungul timpului, au mai fost publicate super parcările vedetei, care nici nu au cum să nu iasă în evidență. 

”Ușor, ușor, o să ne numim “Locuri idioate unde parchează Lori”, ”Ar trebui schimbat numele grupului în "Ai parcat ca Loredana București” au fost doar două reacții la ultima parcare a vedetei. 

Nu e singura vedetă cu mașină la fel de celebră care este surprinsă parcând unde apucă. Și vloggerul Selly a fost surprins de membrii grupului, de-a lungul timpului. 

Loredana Chivu ar fi primit mașina portocalie a cărei valoare se ridică la 380.000 de euro, spun ”gurile rele”. Este vorba despre un Lamborghini Urus, pentru care vedeta afirmă că a scos banii din buzunar. Din păcate însă, din cauza parcărilor pe care le regăsiți și-n galeria foto, sunt persoane care îndeamnă la distrugerea mașinii, lansând ideea că acea culoare ar costa 1000 de euro. În realitate, suma vehiculată pentru culoarea mașinii este mult sub prețul ei. 

”După ce am mai prins experiență la condus, am început să investesc în mașini”

Vedeta spunea, când se vehicula că ar fi primit mașina cadou, că da, este un cadou pe care și l-a făcut singură: ”Mașina mi-am cumpărat-o singură, mi-am făcut-o cadou!” spunea este pentru playtech.ro. Afirma că este ultimul model de Lamborghini, pe care și l-a cumpărat chiar când era scos pe piață. ”Am dat pe ea 380.000 de euro” spunea Loredana, care explica: ”Îmi plac foarte mult mașinile, îmi oferă confort, și asta este numai bună. După ce am mai prins experiență la condus, am început să investesc în mașini. Îmi plac foarte mult, sunt pasiunea mea”. 

Cancan scria, pe de altă parte, că autoturismul ar fi înmatriculat în acte pe o firmă din Arad, a cărei cifră de afaceri în 2019 ar fi fost de 12.232,338 de lei. Întâmplător, la acea vreme, Loredana vorbea despre un bărbat de Arad: ”Există cineva care este mai special, dar nu pot să zic că suntem într-o relație serioasă. Momentan, încă tatonăm terenul. În momentul în care o să am un logodnic sau un soț, îl iau de mână și îl aduc aici, în emisiune. Nu este însurat. Da, este bărbatul din Arad, dar nu este însurat. Primesc flori de la mai mulți bărbați.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel