Masa de Paște, comandată prin internet

Bucureștenii pot uita de gătitul cu ocazia Sărbătorilor Pascale și se pot axa mai mult pe plăcerea de a petrece cât mai mai mult timp cu cei dragi, întrucât printr-un singur click, firmele de catering din Capitală oferă prilejul de a avea numai bunătăți tradiționale gata preparate atunci când ai nevoie.

Dacă anul acesta, nu se mai dorește a petrece timpul prețios prin bucătărie, un click rapid și scurt îți aduce direct la domiciliu stufat de miel, drob de miel, friptura sau alte preparate specifice fără niciun efort.

”Una din firmele ce pun la dispozitia clientilor preparate traditionale pentru Sfintele Sarbatori de Paste este OalaCuBunatati. Prin intermediul site-ului www.oalacubunatati.ro poti comanda peste 70 de preparate traditionale romanesti, toate gatite special pentru tine. De mai bine de 1 an, OalaCuBunatati promoveaza un nou concept pe piata din Romania de "mancare gatita la oala". Poti comanda o oala de ciorba de vacuta de 2,4kg la 39,90 lei, o oala de 27 de sarmale la 49,50 lei sau o salata de boeuf de 1,8kg la 43,89 lei, dar și oala de 27 de sarmale - 49,50 lei.”

"Anul trecut am avut aproximativ 130 de comenzi de Paste, iar anul acesta estimam ca se vor dubla." a declarat Lacramioara Stelea, Sales & Marketing Manager OalaCuBunatati, care dorește să vină în ajutorul familiilor bucureștene cu acest nou concept ce s-a bucurat de succes, încă de anul trecut.

"Traim in secolul vitezei, iar familiile din ziua de astazi sunt mult mai atente in alegerile pe care le fac. Stiu cum sa-si imparta timpul pentru lucrurile importante din viata lor, iar acest concept este unealta necesara." a mai declarat Lacramioara Stelea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel