Marte intră în Rac, pe 25 martie. Daniela Simulescu: Avem timp suficient în care să ne înrădăcinăm

Marte intră în Rac, pe 25 martie. Daniela Simulescu - Avem timp suficient în care să ne înrădăcinăm. Sursa foto: freepik.com
Marte intră în Rac, pe 25 martie. Daniela Simulescu - Avem timp suficient în care să ne înrădăcinăm. Sursa foto: freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a vorbit despre previziunile planetei Marte în Rac (25 martie - 20 mai).

Marte va părăsi, pe 25 martie, un semn contaminat de retrogradare. Vorbim despre semnul Gemenilor. Iar planeta acțiunii se va muta în Rac, un semn cardinal, dornic de a construi o bază și o fundație. 

"Pe 25 martie Marte părăsește semnul Gemenilor, un semn contaminat de retrogradare. Marte retrograd în Gemeni ne-a făcut să căutăm și alte căi și alte posibilități, să ne dăm seama că există mai multe fațete. Nu există una singură! Deci a avut și părți bune, și părți rele. Fiecare aspect și tranzit în astrologie este și o resursă, și o vulnerabilitate. Trebuie doar să nu exagerăm.

Și iată, Marte trece din semnul duabil al Gemenilor în semnul cardinal al Racului. Și se petrece asta pe 25 martie. Cu această zi putem respira mai ușurați, pentru că scăpăm de toată influența retrogradării lui Marte în Gemeni.

Și Marte se duce în acest semn, destul de important în astrologie. Cele patru semne cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Scorpion sunt semne de acțiune. Veți citi în manualele de astrologie că Marte în Rac nu se simte bine. Doar că din practica mea, mi-am dat seama că planetele care se simt în exil sunt mai puternice decât cele din domiciliul. Un Marte în Rac este mai puternic decât un Marte în Berbec, acolo unde se simte mai bine.

De ce? Pentru că toată energia lui Marte se strânge. Și, iată, pășind în semnul de apă al Racului, ne vom întâlni cu multe situații. În primul rând, toate ideile apărute pe perioada tranzitului lui Marte în Gemeni vor putea fi construite, vor putea fi ancorate. 

Cu Marte în Rac avem nevoie de energii. Tranzitul lui Marte în Rac va dura de pe 25 martie până pe 20 mai, timp suficient în care putem să ne înrădăcinăm, să căutăm undeva un loc al nostru. Putem construi ceva, ne putem așeza.

E adevărat că Matie în Rac vine cu multe frustrări, pentru că Marte vrea bătaie. Racul vrea armonie, vrea liniște, vrea cămin, vrea echilibru, vrea senzația de confortabil", spune Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens.

"Dacă ai avut o idee, fie pe plan profesional, fie pe plan personal, ia ideea și, efectiv, plantează-o și asigură-te că totul este așa cum trebuie. Acum pământul este prielnic, solul este fertil. Oferă-i căldură, îngrășăminte și tot ce are nevoie ca să crească. Cât Marte este în Rac, trebuie să înveți această reziliență de a construi, de a te așeza, de a-i da o fundație, de a-i da un rol. Abia, după 20 martie, când Marte va intra în Leu, vom vedea roadele. Ideea va crește, pentru că semnul Leului vorbește despre viață, despre regenerare",a mai spus  Daniela Simulescu.

Vezi toate previziunile aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel