Marius Petcu rămâne în arest

petcu
petcu

Fostul lider al Sanitas rămâne în arest, a decis marţi Curtea de Apel Bucureşti, care a respins ca neîntemeiată cererea acestuia de eliberare sub control judiciar, însă hotărârea nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

În susţinerea cererii, apărătorii au arătat că Petcu nu mai are cum să influenţeze ancheta desfăşurată de DNA în cazul său, având în vedere că majoritatea martorilor, dar şi notarul public inculpat în acest dosar, au fost audiaţi de procuror. Mai mult, avocata Alice Drăghici a susţinut că, în declaraţia dată la DNA, notarul public a afirmat că nu îl cunoaşte pe Marius Petcu şi nu a luat niciodată legătura cu acesta.  De asemenea, apărătorii au afirmat că şi situaţia personală a lui Marius Petcu îl recomandă pentru eliberarea sub control judiciar, având în vedere că nu are antecedente penale, are studii superioare şi nici nu a încercat zădărnicirea anchetei.

Pe de altă parte, procurorul de şedinţă a cerut respingerea cererii de eliberare a lui Petcu, susţinând că urmărirea penală este în faza de debut, având în vedere că a trecut aproximativ o lună de la sesizarea faptelor. Mai mult, a arătat reprezentantul DNA, există suspiciunea că, odată pus în libertate, având în vedere că este o persoană publică, Petcu ar putea lua legătura cu martori, chiar şi prin intermediari.  În ultimul cuvânt în faţa instanţei, Marius Petcu a declarat că, în cazul în care instanţa va dispune cercetarea sa în libertate, nu va împiedica ancheta penală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel