Marius Petcu rămâne în arest. Instanţa supremă a respins cererea de eliberare provizorie

Marius Petcu rămâne în arest preventiv, după ce instanţa supremă a respins, marţi, contestaţia lui în cazul respingerii cererii de eliberare provizorie sub control judiciar.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dezbătut, marţi, recursul lui Marius Petcu împotriva deciziei prin care Curtea de Apel Bucureşti a respins ca neîntemeiată cererea de eliberare provizorie sub control judiciar făcută de avocaţii acestuia.

În timpul dezbaterilor, unul dintre avocaţii lui Petcu a spus că urmărirea penală în cazul clientului său a fost finalizată, că procurorii anticorupţie i-au prezentat acestuia materialul de urmărire penală şi că urmează să fie deferit justiţiei. Avocatul a menţionat că dosarul conţine declaraţiile a şapte martori, expertiza vilei din Predal, despre care se presupune că ar fi fost cumpărată la un preţ subevaluat, cu titlu de mită, precum şi interceptări telefonice.

Procurorul anticorupţie prezent la proces a arătat că eliberarea într-un timp atât de scurt este inoportună, precizând că nu a trecut nici mai bine de o lună de la prinderea în flagrant delict a lui Petcu în timp ce primea 40.000 de euro mită.  Acesta a cerut menţinerea arestului şi respingerea cererii avocaţilor lui Petcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel