Mărioara Murărescu: "Nu vă speriaţi, totul e spre bine"

marioara
marioara

Aflată la Urgenţă în Cluj-Napoca,  Mărioara Murărescu spune că se simte mai bine. Realizatoarea emisiunii „Tezaur folcloric” a precizat că deja se poate deplasa singură după operaţie suferită săptămâna trecută la nivelul coloanei.

“Am vorbit (…) la telefon sâmbătă. Mi-a spus: «Nu vă speriaţi, totul e spre bine, mă simt bine după operaţie»”, a precizat Nicolae Furdui Iancu pentru ziarul Ring.

 Totodată, interpretul de muzică popular a dezminţit zvonurile potrivit cărora ar fi mers în vizită la spital.

 “Au fost ştiri false, n-am fost în vizită la Marioara Murărescu la spital. Puteam să ajung, dar după operaţia pe care dânsa a suferit-o, o vizită ar fi obosit-o. Trebuie să-şi revină”, a spus Furdui Iancu. “Noi aşteptăm să o putem vizita după ce iese de la Terapie Intensivă, că doar nu era să ne aşezăm în şir indian la uşă. Şi nici nu ne-ar fi dat voie la Terapie Intensivă! Nu a fost vorba de o urgenţă, ci de o intervenţie programată la coloană, din cauza unor vertebre tasate. Intervenţia s-a făcut la Cluj pentru că acolo e medicul specialist cel mai bun”, a adăugat acesta.

 Şi Sofia Vicoveanca a încercat să ia legătura cu realizatoarea "Tezaur folcloric".

 “Am sunat-o, dar nu mi-a răspuns. L-am sunat apoi pe Nicolae Furdui Iancu, pentru că s-a spus pe toate posturile TV că a vizitat-o la spital. Nicu nu a fost la ea, pentru că bolnavii trebuie lăsaţi să se odihnească. E atâta minciună în ţara asta încât nu se mai poate!”, a explicat cântăreaţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel