Marcel Ciolacu: S-a terminat cu CIUMA ROȘIE. Acum ciumații sunt cei nevaccinați

Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu
Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că celor care refuză să se vaccineze împotriva COVID-19 ar trebui să li se ofere alte variante, precum testele COVID, testele pentru anticorpi, astfel încât să poate participa și ei la toate activitățile care ar urma să fie permise doar pentru cei imunizați.

"Au început să scoată știri iarăși cu... Acum s-a terminat cu ciuma roșie, a venit ciuma, ciumații sunt cei nevaccinați. Nu ai voie la nuntă dacă nu ești vaccinat. Tot felul de mesaje din acestea. Prostii, niște tâmpenii prin care de fapt iarăși ții societate divizată. Trebuie să explici. Puterea de administrare a statului trebuie să se vadă, nu trebuie să învrăjbești oamenii între ei cum ai făcut-o și cu salariile și la buget, și la privat, cu oameni PSD-iști și ne-PSD-iști. Continuă același stil păgubos pentru toată lumea.

Avem drepturi și libertăți. Sunt oameni care nu vor să se vaccineze. Tu ca stat nu ai voie. Păi ne întoarcem la Ceaușescu atunci. Domnule, nu vrei să te vaccinezi, testezi, dar e dreptul omului de a alege. Tu, ca stat, trebuie să ai capacitatea să iei seama de ce își dorește omul sau nu cu adevărat. Cel mai important este dreptul la viață. Nu vrei să te vaccinezi, dar nu îmi pui în pericol viața mea, vii cu testare, valabilă 72 de ore. Sunt unii oameni care au avut COVID, au scăpat de el, nu a murit toată lumea. Unora nu li se recomandă vaccinarea. Mergi și demonstrezi că ai avut COVID, că ai anticorpi. Trebuie să lași plaja mult mai mare.", a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3. 

Reamintim că deși primele măsuri de relaxare sunt valabile pentru toate categoriile de cetățeni, premierul Florin Cîțu a lansat anterior ideea că ar urma relaxări care să-i favorizeze pe cei vaccinați anti-COVID. Concret, participarea la evenimente, precum nunți, botezuri, până la evenimente organizate în interior sau în spațiu deschis, precum spectacole, concerte, festivaluri unde acces ar putea avea doar cei vaccinați. În plus restaurantele ar putea fi deschise la o capacitate de 100% dacă toți clienții sunt vaccinați. La fel s-ar putea întâmpla și în cazul hotelurilor care vor putea să fie ocupate 100% dacă toți clienții sunt imunizați împotriva coronavirusului. Vaccinații au deja un avantaj. La intrarea în țară nu sunt obligați să stea în carantină 14 zile, indiferent din ce zonă vin.

VEZI ȘI: Viață normală pentru cei vaccinați anti-COVID. Reacția a 25.000 de români după afirmația lui Cîțu. ”Cred că ajunge”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel