Maramureș: Bătaie, la 69 de ani, cu pietre și cârje

carje
carje

Scandal cu pietre și cârje, zile de spitalizare și plângeri penale, pentru o poveste veche din tinerețe, poate fi descrierea succintă a bătăii care a avut loc între două femei în vârstă de 69 de ani din Maramureș.

Două bătrâne din Maramureș, în vârstă de 69 de ani, s-au luat la bătaie, după ce una dintre femei a aruncat  o piatră asupra celeilalte, ulterior aplicându-i și lovituri cu o cârjă, scrie România TV.

Motivul scandalului pare a fi fost o poveste mai veche din tinerețe, care a mocnit și a crescut în intensitate, proporțional cu tecerea timpului.

"La poliţie a fost înaintată o plângere de către o femeie de 69 de ani, care reclama că fost atacată de o vecină de aceeaşi vârstă. Scandalul a pornit de la o poveste din tinereţe. Femeia agresată va necesita 5-6 zile de îngrijiri medicale", a declarat Gabriela Leahoviciu, purtător de cuvânt al IPj Maramureş, citează România TV.

Dacă bătrâna violentă se dovedește a fi vinovată, ea riscă o pedeapsă de închisoare de la o lună la trei luni sau o amendă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel