Manchester City îşi poate adjudeca, duminică, titlul de campioană. Calculele hârtiei

Manchester City are nevoie de o victorie în meciul de sâmbătă cu Crystal Palace şi de un succes al lui Liverpool contra lui Manchester United, o zi mai târziu, pentru a-şi asigura matematic un nou titlu în Premier League.

City este aproape de a câştiga al cincilea său titlu în Premier League în zece sezoane şi al treilea din ultimii cinci ani cu Pep Guardiola pe banca tehnică.

Titlul virtual ar completa o săptămână sublimă pentru Manchester City, care a câştigat Cupa Ligii engleze, duminică, pentru a patra oară consecutiv şi a făcut un pas mare către finala Ligii Campionilor, după succesul din deplasare cu Paris Saint-Germain (2-1), miercuri, în prima manşă a semifinalelor. Victoria de la Paris o aduce pe City la un pas de prima sa finală a Ligii Campionilor, obiectiv pentru care patronul, şeicul Mansour, l-a angajat pe Guardiola.

Dacă o va bate pe Crystal Palace, Man City va strânge 80 puncte, în timp ce United, în cazul unui eşec cu Liverpool, ar rămâne cu 67 puncte, înaintea ultimelor patru etape, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel