Mama Simonei Gherghe, la Spitalul de Psihiatrie Socola

Pe Simona Gherghe toată lumea o știe. S-a născut în anul 1977 și este prezentatoarea unei emisiuni mondene –”Acces Direct”. În schimb, nu foarte multe lucruri se știu despre părinții ei.

Mama vedetei, Silvia Gherghe a fost de profesie psiholog, în timp ce Ioan, tatăl ei – asistent la radiologie.  Cea care i-a dat viață Simonei s-a dedicat foarte mult carierei, dovadă și lucrările de specialitate pe care le-a scris. În plus,  mama realizatoarei TV a fost colaborator la Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola din Iași, scrie Wowbiz.

Numele Silviei Gherghe apare alături de alți trei autori de renume – Monica Plahteanu, Adriana Panaitescu și Cyntea Pandele – în dreptul lucrării ” Tulburările cognitive la adolescent după traumatisme cranio-cerebrale”. Teza a fost prezentată la Congresul de Medicină Legală de la Sibiu, din 2007, și s-a bucurat de un real succes, abordând ca tema “trei cazuri ale unor adolescenți cu traumatisme cranio-cerebrale în copilărie, la care dezadaptarea socială și modificările de personalitate se dezvoltă pe fondul tulburarilor cognitive posttraumatice”, arată sursa citată anterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel