Maioneză vegană, ideală în Postul Paștelui

Fotografie de la Engin Akyurt: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tabel-ketchup-produs-lactat-de-lemn-1435901/
Fotografie de la Engin Akyurt: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tabel-ketchup-produs-lactat-de-lemn-1435901/

Mai sunt câteva săptămâni până la Paște, așa că dacă nu mai aveți idei pentru post, puteți încerca o maioneză vegană.

Ai nevoie de:

2 bucăți de avocado


3 linguri ulei de măsline presat la rece


2 linguri zeamă de lămâie


2 linguri de apă


sare de mare

Mod de preparare:

Scoate sâmburele de la avocado și pune fructul într-un bol mai mare.

Adaugă restul ingredientelor, treptat, în timp ce amesteci cu ajutorul unui mixer. Mixează timp de 30 de secunde până când obții o compoziție cremoasă.

Pune maioneza într-un borcan care se închide etanș și depozitează la frigider. Poftă bună!

VEZI ȘI: Mâncare de urzici. Rețeta sănătoasă de sezon - https://www.dcnews.ro/mancare-de-urzici-reteta-sanatoasa-de-sezon_909000.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel