EXCLUSIV  Maia Morgenstern, astrogramă: Curaj nelimitat, ambiție, devotament. Iubește lucrul bine făcut

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat astrograma actriței Maia Morgenstern. 

Maia Morgenstern, actriță de teatru și film, s-a născut pe 1 mai 1962, în București. Și, ca orice nativă a acestui semn, posedă calități artistice, simț estetic, iubește lucrul bine făcut, este răbdătoare, romantică și destul de devotată. 

Mercur se afla tot în Taur, aspect ce i-a conferit o voce memorabilă și de impact. Dar și un discurs calculat, blând și pregnant. Pe lângă o capacitate uimitoare de a memora, a spus Daniela Simulescu.

Venus, planeta feminității și a plăcerilor, se afla în Gemeni. Maia Morgenstern pune preț, în primul rând, pe latura intelectuală a partenerului, asta pentru că și ea este permanent preocupată de dezvoltarea ei. De asemenea, acest aspect i-a oferit posibilitatea de a se transpune în multiple roluri, potrivit Danielei Simulescu.

Maia Morgenstern, curaj nelimitat și ambiție

 

Marte se afla în Berbec, poziție potrivită pentru oamenii independenți, cărora nu le este teamă să se lupte, celor care sunt deschizători de drumuri, liderii. Care vor să își depășească limitele. Bineînțeles, a beneficiat de curaj nelimitat și ambiție. Dar cel mai important aspect al astrogramei sale este axa Nodul Sud în Vărsător/Nodul Nord în Leu. Maia Morgenstern s-a născut pentru a schimba un status quo în scopuri creative”, a conchis Daniela Simulescu.

 

 

Maia Morgenstern a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, în 1985, la clasa prof. Dem Rădulescu, potrivit site-ului teatrul-evreiesc.com.ro. În perioada 1985-1988, a fost actriţă la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ, pe a cărui scenă a jucat în piesele „Aceşti îngeri trişti" de Dumitru Radu Popescu, „Patima roşie" de Mihail Sorbul, „Piaţeta" de Carlo Goldoni, „Bună seara, domnule Wilde" - muzical de Henry Mălineanu după Bernard Shaw. În 1988, a primit menţiune la Festivalului Naţional de Film de la Costineşti, pentru rolul Maria, din filmul „Maria şi marea.

În 1990 a primit premiul UNITER pentru cel mai bun rol feminin - Medeea din „Trilogia antică şi Premiul Naţional „'Lucia Sturdza Bulandra pentru cea mai bună actriţă a anului 1990, pentru acelaşi rol. Tot în 1990, a primit premiul UCIN pentru rolul din filmul „Cei care plătesc cu viaţa, iar în 1992 a fost răsplătită, la Geneva, cu premiul „Les stars de demain (Cea mai bună actriţă) şi Premiul Criticii, pentru rolul din filmul „Balanţa, dar şi cu premiul AUR (Asociaţia Umoriştilor Români) pentru acelaşi rol.

A fost membru al juriului la numeroase festivaluri internaţionale: Festivalul de la Geneva (1995), Festivalul de la Salonic (1996), Festivalul de la Angers (1998), Festivalul de la Monte Carlo (2000), Carnavalul de la Veneţia (2014).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel