Magistrații au decis cu cine va rămâne fiul lui Cristian Cioacă

cioaca
cioaca

Cristian Cioacă a primit o veste bună în închisoare. Comisia pentru Protecția Copilului a decis ca Patrick Cioacă, fiul polițistului și al Elodiei Ghinescu, să locuiască la sora lui Cioacă. Comisia a ținut cont de ceea ce și-a dorit Patrick, dar și de situația materială bună a mătușii minorului. 

Comisia de la Consiliul Județean Argeș avea de ales în stabilirea plasamentului între sora lui Cristian Cioacă și mama Elodiei Ghinescu. Deși au situații financiare asemănătoare, comisia a luat în considerare atașamentul lui Patrick Cioacă faţă de mătuşă, unchi şi bunica paternă alături de care a crescut în ultimii ani.

Comisia pentru Protecția Copilului a decis că se impune stabilirea plasamentului copilului la familia Ana Maria şi Iulian Vasile Ene, sora, respectiv cumnatul poliţistului Cioacă.

De ce Patrick rămâne la sora lui Cioacă

"Membrii comisiei au ţinut cont că, în ultimii cinci ani, minorul a crescut alături de rudele pe linie paternă, de continuitatea şcolară a copilului şi de faptul că în decembrie 2012 şi instanţa a stabilit domiciliul copilului la familia sora omului legii. De asemenea, s-a mai ţinut seama şi de dorinţa copilului şi a tatălui acestuia, de situaţia materială şi familială a soţilor Ene, sora şi cumnatul lui Cristian Cioacă, de faptul că aceştia dispun de mijloacele materiale necesare pentru a-i asigura nepotului condiţii corespunzătoare de creştere şi educare, că-i oferă suport emoţional şi afectiv, linişte, stabilitate şi siguranţă pentru dezvoltarea fizică, morală şi intelectuală", a declarat directorul DGASPC Argeş, Adrian Macovei, potrivit Mediafax.

Membrii comisiei au admis faptul că de condiţii similare dispun şi bunica şi unchiul pe linie maternă, Emilia, respectiv Robert Constantin Ghinescu.  Însă, elementul hotărâtor a fost atașamentul lui Patrick Cioacă faţă de mătuşă, unchi şi bunica paternă alături de care a crescut în ultimii ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel