Magda Catone a stat lângă Șerban Ionescu până în ultima clipă

magda_catone__serban_ionescu_60202500
magda_catone__serban_ionescu_60202500

Magda Catone, cea cu care a fost în plin proces de divorț până s-a stins, i-a fost alături lui Șerban Ionescu, în momentul în care actorul a părăsit această lume. Deși cei doi nu mai formau un cuplu, actrița nu l-a lăsat pe Șerban Ionescu singur în ultimele lui clipe de viață. Au fost împreună până ce moartea i-a despărțit.

Autor: Manuela Macoveanu

A fost acuzată că îl neglijează, că îl înșală, că îi dorește moartea, însă în ultimele clipe ale vieții lui, cea căreia i-a jurat credință veșnică în fața lui Dumnezeu a fost, alături de el, la spital. Conform site-ului știrileprotv.ro, Magda Catone, cea cu care Șerban Ionescu era în plin proces de divorț, a venit într-un sfulet când a aflat că actorul este grav și i-a fost aproape în ultimele clipe de viață.

Actorul Șerban Ionescu a fost dus ieri la spital, în stare gravă, medicii făcând tot posibilul să-l stablizeze. La un moment dat chiar au reușit, și, conform ”ring”, maestrul şi-ar fi revenit pentru câteva ore: era conştient, respira singur, dar era hrănit prin perfuzie.

Șerban Ionescu avea dureri cumplite din cauza bolii cu care a fost diagnosticat, scleroză laterală amiotrofică, dar și momente în care își pierdea cunoștința.

Scleroza laterală amiotrofică este o boală incurabilă, iar 80% dintre bolnavi mor în primii trei ani după apariţia primelor simptome, conform aceleiași surse. Se manifestă prin paralizia musculaturii, care se intensifică şi se extinde treptat afectează şi respirația. Paralizia musculaturii faringiene cauzează insuficienţă alimentară.

Maestrul s-a stins din viață la vârsta de 62 de ani. Actor al Teatrului Naţional din Bucureşti, Şerban Ionescu s-a născut pe 23 septembrie 1950, în Corabia. Pe lângă spectacolele sale de teatru, Şerban Ionescu a jucat şi în filme, precum "Umilinţă" de Cătălin Apostol (2011), "Website Story" de Dan Chişu (2010) şi "Dincolo de America" de Marius Th. Barna (2008).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel