MAE, avertizare pentru suporterii naționalei care merg în Grecia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie în Grecia pentru suporterii naționalei de fotbal antrenată de Victor Pițurcă. România dispută, vineri, meciul-tur al barajului cu grecii, pentru Campionatul Mondial din 2014.

"Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care călătoresc în Republica Elenă cu ocazia disputării meciului de fotbal dintre reprezentativele Greciei şi României, la data de 15 noiembrie 2013, să respecte cu stricteţe măsurile de ordine şi siguranţă publică stabilite de către autorităţile elene.

Pentru prevenirea oricăror situaţii defavorabile în care ar putea fi implicaţi cetăţeni români, se recomandă atât consultarea în prealabil a rubricii „Sfaturi, alerte de călătorie” de pe Website-ul MAE www.mae.ro cât şi a ghidului „Informaţii Utile de Călătorie în Grecia” de pe Website-ul Ambasadei României la Atena http://atena.mae.ro", transmite Ministerul Afacerilor Externe.

Grecia - România este  al doilea baraj din istoria tricolorilor, după cel din 2001, pierdut de naționala noastră în fața Sloveniei. România nu a mai participat de 16 ani la un turneu final al Campionatului Mondial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel