EXCLUSIV  Luna Plină și previziuni tari pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Scorpion, Capricorn, Vărsător, Săgetător. Bani, decizii, tensiuni

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

Miercuri, 20 octombrie, e Luna Plină în Berbec. Ca de obicei, Daniela Simulescu, astrolog, vine cu previziunile zilei.

Luna Plină de miercuri va predispune la decizii importante. De asemenea, există riscul unor momente de furie și impulsivitate. În plus, ne apropiem și de un careu Marte-Pluto.

„Luna Plină în Berbec va avea loc pe 20 octombrie, în jurul orei 17:57. E acel moment în care Soarele și Luna sunt în opoziție și vezi Luna Plină pe cer. Pe Lună Plină se întâmplă evenimente, situații, întâlnim tot felul de oameni. Ea se petrece imediat după ce Mercur și Jupiter și-au oprit retrogradarea. De asemenea, Luna Plină se petrece cu un careu Marte - Pluto. Nu e o Lună Plină ce mie îmi place.

Atunci când vorbim de Berbec, vorbim de competiție, de grabă, de agresivitate și furie. Furia nu e un lucru rău neapărat, dar există în fiecare dintre noi, chiar și în cei care se dau sfinți. Acest aspect nu face decât să crească mai mult nervozitatea la nivel individual, național și mondial. Când vorbim de Berbec, vorbim de explozii, accidente, incidente, relații terminate. Când Berbecul nu mai e vrea e pentru că nu mai poate, pentru că vremurile pe care le trăim le vom resimți foarte mult la nivel emoțional, chiar dacă ne vom chinui cognitiv. Vremurile pe care le trăim sunt ca o bombă care stă permanent să explodeze, ca un vulcan care stă să erupă, iar când se va întâmpla acest lucru nu va fi bine.

Când vorbim de un careu Marte - Pluto, vorbim de furie, agresivitate înmagazinată, nervi, frustrări, supărări, toți își spun oful, toți au o răutate. Orice răutate pe care o vedeți în zilele următoare e una din răutate și suferință. Dacă vedeți oameni că sar, că se ceartă, că sunt impulsivi și agresivi, e pentru că suferă și efectiv s-au săturat”, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Ca de obicei, Daniela Simulescu prezintă horoscopul, începând cu ora 9.00, la DCNews și DCNewsTV:

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Tu vei resimți din plin această zi. Luna Plină te va face să vrei să pui punct unei situații, profesionale sau relaționale. S-a ajuns la o limită și nu se mai poate.

Taur

Dacă volumul de muncă este prea mare, astrele îți recomandă să te gândești mai întâi cum de ai ajuns aici. Sigur poți schimba ceva să îți ușurezi ziua.

Gemeni

O parte dintre planurile tale pentru această perioadă pur si simplu nu mai pot fi duse la capăt. Trebuie să îți dai seama unde anume te-ai grăbit.

Rac

S-ar putea să fie momente tensionate la serviciu. Direcțiile clare ale superiorilor nu vor fi pe placul tuturor. Încearcă să nu te implici în conflicte.

Leu

Ai așteptat mult timp să se rezolvi unele chestiuni administrative, iar acum ești luat prin suprindere. Dar cu siguranță te vei descurca.

Fecioară

Dacă vei descoperi niște pierderi financiare, nu te îngrijora! Se va rezolva. Deci chiar nu este cazul să te preocupi mai mult decât este cazul.

Balanță

Există riscul unor discuții aprinse cu partenerul. Sau mai există cealaltă posibilitate. Să reușiți să treceți uimitor de repede peste unele probleme mai vechi.

Scorpion

Abia vei mai face față la locul de muncă. Și nu e ca și cum ai munci doar tu. Tot colectivul este foarte ocupat. Nu neglija somnul!

Săgetător

Numai la muncă nu îți stă ție gândul astăzi! Vrei să mergi la cumpărături, să te vezi cu persoanele dragi, să te distrezi dacă se poate.

Capricorn

Luna Plină s-ar putea să declanșeze unele lupte de putere, ori acasă, ori la serviciu. Cu greu vei reuși să te ții cât mai diplomat.

Vărsător

Vorbele tale vor fi precum săgețile. De aceea, astrele îți recomandă să fii atent la cum gestionezi furia. Este și ceva pozitiv: iei decizii de care altora le este teamă.

Pești

Luna Plina pică în zona banilor. Cu alte cuvinte, ai face bine să încerci să nu exagerezi, cel puțin nu astăzi. Poate găsești o persoană care să te pondereze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel