Luka Modric a semnat un nou contract cu Real Madrid

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Mijlocaşul croat Luka Modric a semnat un nou contact cu clubul de fotbal Real Madrid, a anunţat joi preşedintele Florentino Perez, care însă nu a oferit detalii suplimentare, conform agenţiei Reuters.

Modric, 35 ani, joacă la Real din 2012, după un transfer de 35 milioane euro de la Tottenham Hotspur. El a avut un rol cheie în succesele obţinute apoi de clubul madrilen. Vicecampionul mondial a disputat 384 meciuri şi a marcat 26 de goluri în toate competiţiile pentru Merengue. El a contribuit la câştigarea Ligii Campionilor (4 trofee), a Cupei Spaniei şi a Cupei Mondiale a cluburilor (4). În 2018, când Croaţia a jucat finala Cupei Mondiale din Rusia, Modric a cucerit Balonul de Aur.

Ziarul AS a relatat recent că ar fi vorba de o prelungire pe un an, până în 2022, acompaniată de o diminuare a salariului, din cauza problemelor economice generate de pandemia de coronavirus.

Florentino Perez a adăugat că nu s-a ajuns încă la un nou acord cu căpitanul Sergio Ramos, dar speră că acesta va rămâne la Real.

Cum să nu vreau ca Sergio Ramos că rămână? Nu depinde de el, depinde de situaţia lui Real Madrid, a spus Perez la un post de radio, care a explicat că este vorba de resursele clubului, afectate de diminuarea veniturilor şi de situaţie nesigură a viitorului buget, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel