Lucescu, printre marii antrenori ai lumii: Șahtior - Borussia 2-2. Video

Mircea Lucescu Răzvan Raț
Mircea Lucescu Răzvan Raț

Echipa românilor Mircea Lucescu și Răzvan Raț a întâlnit miercuri seara revelația Borussia Dortmund în manșa tur a optimilor de finală din Champions League. Deși a condus de două ori, Șahtior Donetsk nu s-a putut impune în fața nemților, meciul încheindu-se nedecis, 2-2.

Prima jumătate de oră a fost anostă, golul croatului Srna, din minutul 31, revitalizând partida. Cu patru minute înainte de pauză a avut loc una dintre fazele memorabile ale acestui sezon de Liga Campionilor. Protagoniști au fost jucătorii lui Lucescu, Chygrynskiy și Fernandinho, care s-au încurcat reciproc în tentativa de a-l bloca pe vărful advers, Lewandowski. Polonezul n-a iertat și a profitat de gafa celor doi, marcând din careu. 1-1 la pauză și totul se juca.

În repriza secundă, Mircea Lucescu a arătat de ce este considerat unul dintre marii antrenori ai lumii. În minutul 62 îl scoate pe Taison, înlocuindu-l cu Douglas Costa, cel care, șase minute mai târziu, avea să-i aducă pe „mineri” din nou în avantaj.

Nu a fost să fie însă pentru Șahtior, care s-a văzut egalată cu trei minute înainte de final de Hummels, după un corner.

S-a terminat 2-2, urmând ca totul să se decidă în returul de pe cinci martie.

Echipele de start

Şahtior Donetsk: Pyatov - Srna, Chygrynskiy, Rakytsky, Raţ - Hubschmann, Fernandinho - Teixeira, Mkhitaryan, Taison - Luiz Adriano

Borussia Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Santana, Hummels, Schmelzer - Bender, Kehl - Blaszczykowski, Gotze, Reus - Lewandowski

Vezi rezumatul partidei aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel