Loredana, criminala din Mangalia, își va afla sentința. Începe judecata pe fond

foto: Freepik
foto: Freepik

Începe judecarea cazului Loredanei, tânăra de 18 ani care și-a ucis prietena în somn și i-a ascuns trupul într-o valiză sub o bancă, în parc.

Primul termen de judecată pe fond în tragicul caz în care o tânără este acuzată de omor după ce și-a ucis prietena a fost stabilit pentru marți, la Tribunalul Constanța, informează Agerpres.

Loredana-Ionela Atănăsoaie a fost trimisă în judecată în noiembrie 2023, fiind acuzată de omor.

Descoperirea macabră a avut loc la data de 6 august 2023, când trupul neînsuflețit al unei tinere de 18 ani din Vaslui a fost găsit sub o bancă într-un parc din Mangalia. Cadavrul prezenta semne evidente de violență.

Conform informațiilor furnizate de sursele din anchetă, victima și presupusa sa agresoare erau prietene apropiate, iar între ele s-ar fi iscat un conflict spontan. Acesta a izbucnit în urma faptului că victima ar fi înșelat iubitul și apoi i-ar fi cerut prietenei sale să nu divulge adevărul.

Cele două tinere se cunoșteau de mai mulți ani și au ajuns împreună pe litoral, unde s-au angajat ca și cameriste la un hotel.

Nicio urmă de remușcare. Râs sinistru în sala de judecată

Deși fapta tinerei este, incontestabil, una extrem de gravă, la ultima înfățișare în instanță de la începutul acestui an atitudinea Loredanei în sala de judecată a fost de-a dreptul șocantă. A intrat în sală cu zâmbetul pe buze și a râs mai tot timpul, până la finalul ședinței. La fel ca și în cazul primelor audieri, Loredana pare că nu regretă deloc ce a făcut, sau cel puțin asta transmite prin ceea ce face în mod repetat.

Până și avocatul familiei Alinei, victima Loredanei, a remarcat comportamentul bizar al tinerei în sala de judecată.  „Loredana a fost adusă de către o domnișoară polițist și părea că nu este afectată de nimic din ceea ce se întâmpla în jurul său. Avocatul desemnat din oficiu s-a apropiat de ea și i-a șoptit câteva cuvinte, moment în care Loredana a început să râdă. Aceasta și-a păstrat buna dispoziție până în momentul în care în sală a intrat judecătorul de drepturi și libertăți.

În timp ce procurarea a solicitat menținerea arestului preventiv față de autoarea omorului, avocatul său a încercat, fără temei și fără argumente, să solicite modificarea măsurii din arest preventiv în arest la domiciliu, arătând că în viitor va solicita chiar și controlul judiciar, moment în care Loredana s-a întristat brusc. Este posibil ca fata să fi crezut că va primi arest la domiciliu și se va întoarce acasă, nicidecum în penitenciar”, spunea în ianuarie avocatul Florin Răican, potrivit wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel