Localnicii din Roșia Montană protestează împotriva revendicărilor din Piața Universității

Localnicii protestează la Roșia Montană. Ei se tem că proiectul care permite exploatarea aurului în zonă nu va fi aprobat de Parlament.

Localnicii sunt foarte supărați din cauza protestelor față de exploatarea minieră de la Roșia Montană și spun că nimeni în afară de ei nu ar putea să spună despre acest proiect dacă este bun sau nu, pentru că ei sunt cei care trăiesc aici, potrivit digi24.ro.

Conform referendumului de anul trecut, peste 70% din cei care locuiesc în Roșia Montană își doresc ca mineritul să repornească.

Ce spun protestatarii?

”Noi, cei 100.000 de oameni din Apuseni, care am susţinut în ultimii zece ani mineritul la Roşia şi care i-am votat pe membrii parlamentului şi aşteptăm de la ei hotărâri care să ne facă viaţă mai bună, ce ar trebui să facem? De ce noi nu contăm, ci contează doar cele câteva mii, total neinformaţi despre ce înseamnă proiectul minier, şi care nu au fost nici măcar o singură dată la Roşia Montană, dar spun că se opun locurilor noastre de muncă?”, susțin protestatarii de la Roșia Montană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel