Liviu Vârciu și Andreea Tonciu, dialog fabulos la “Roata Norocului”

Liviu Vârciu și Ana Maria Barnoschi au pregătit, pentru joi, 9 mai, o ediție specială a emisiunii “Roata Norocului”. Pe lângă faptul că spectatorii vor avea ocazia să vadă cum trupa de șoc de la “Jumătatea mea știe” - Cove, Andreea Tonciu și Ionuț Iftimoaie - își pun la bătaie perspicacitatea în descoperirea soluțiilor pentru a ajuta un copil bolnav de autism din București, ei vor putea asista și la un dialog spectaculos între invitata emisiunii și prezentatorul acesteia.

Într-un moment de neatenție, Andreea Tonciu a crezut că numărul de puncte afișat pe ecranul din dreapta ei este câștigul ei din acel moment, de fapt, pe ecranul din dreapta fiind afișat punctajul concurentei de lângă ea. Liviu Vârciu a profitat de aceasta scăpare și a deschis un subiect sensibil pentru Andreea: “Te uiți aiurea pentru că nu-ți dă voie nasul, te uiți pe lângă!”, i-a spus acesta Andreei. Replica tinerei nu s-a lăsat mai prejos spre deliciul celor prezenți: “Eu mă simt bine cu nasul ăsta. Liviu, zi-mi, nu-mi stă bine? Dacă m-aș opera, aș fi mai urâtă! Nu-i așa?”. Concluzia prezentatorului emisiunii “Roata Norocului” a fost una neașteptată pentru Andreea Tonciu: “Ți-am zis să nu te operezi!”, i-a spus Liviu Vârciu pe un ton răspicat.

Joi, începând cu ora 20:00, într-o ediție specială "Roata Norocului", la Kanal D, spectatorii vor putea afla la ce pedepse vor fi supuși cei trei invitați în emisiune și cum vor reuși ei să ajute cazul social pentru care au jucat. Cove, Andreea Tonciu și Ionuț Iftimoaie vor putea fi urmăriți de telespectatorii Kanal D începând din, 11 mai, în fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, în show-ul “Jumătatea mea știe!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel