EXCLUSIV  Liviu Dragnea: Adrian Năstase a spus un lucru pe care nu îl voi uita niciodată-VIDEO

Liviu Dragnea, președintele PSD, a fost invitatul de joi al emisiunii de la DC News LIVE în care a vorbit despre abuzurile care se fac în România.

"Sunt din ce în ce mai mulți oameni care renunță la frică și încep să vorbească pentru că au speranța că s-ar putea ca în România, în acest mandat, lucrurile să revină în cadrul constituțional, ceea ce acum nu este cazul pentru că s-a ieșit de mult timp din cadrul instituțional. Abuzul a ajuns regulă. Anormalul a ajuns normal. Cum spunea domnul Adrian Năstase mai demult și nu voi uita niciodată: 's-a instalat o stare de banalitate a răului'. Adică vorbim despre lucruri rele, despre abuzuri, ca și cum este normal să facă parte din viața noastră, din viața societății. Nu am de ce să dau înapoi. Colegii mei nu dau înapoi", a zis Liviu Dragnea la interviurile DC News Live.

[citeste si]

Întrebat dacă este de părere că de la preluarea mandatului există o anumită întârziere în readucerea democrației și a unei nimime respectări a drepturilor omului în România, președintele PSD a zis: "Nu consider că este o întârziere. Cred că, în mod realist vorbind, s-a făcut tot ce s-a putut face. Vreau să mai spun ceva: eu nu sunt dispus și nu încurajez să înlocuim un abuz cu alt abuz, adică niște acțiuni brutale cu alte acțiuni brutale. Legile pot fi modificate printr-o dezbatere serioasă unde toată lumea poate să își spună punctul de vedere".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel