Lider PMP: Traian Băsescu nu se înscrie în PMP. Poate să-și creeze o nouă structură, un ONG

Secretarul general al PMP, deputatul Clement Negruț, spune că următorul congres al partidului din 21 marție 2015, în care va fi aleasă noua conducere nu este, "în niciun caz", pentru Traian Băsescu.

"În niciun caz, ca să vă elimin orice suspiciune, domnia sa nu va candida la preşedinţia partidului', a declarat, într-o conferinţă de presă, Clement Negruț. "Domnia sa nu va veni în partid cel puţin în momentul ăsta, imediat. Imediat înseamnă anul ăsta (...). Probabil, domnia sa va alege fie să se alăture Fundaţiei Mişcarea Populară, fie să creeze o altă structură, un ONG", a declarat secretarul general al PMP, scrie Agerpres

Clement Negruţ a subliniat că Traian Băsescu va face pasul către PMP atunci când va considera oportun. "Or, în momentul de faţă, partidul, fiind într-o perioadă de organizare, mi se pare că decizia domniei sale este una corectă. Ne vom alege structura de conducere în martie. Există şi posibilitatea de a nu se înscrie în partid până în martie, tocmai pentru a elimina orice suspiciune că se organizează congresul pentru domnia sa. În niciun caz", a declarat deputatul Clement Negruţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel