Lazăr - Dosar Iohannis. Roșca Stănescu: Nu e nicio scuză. E foarte grav

Președintele României
Președintele României

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre tăcerea lui Klaus Iohannis cu privire la rezoluţia de clasare a dosarului ce îl viza pe președintele României, găsită în mapa de candidatură a procurorului general Augustin Lazăr.

Trebuie să lămurească aceasta chestiune. Nu ar fi nicio scuză pentru el dacă această rezoluție de clasare ar fi în dosar și ar fi arhivată, cum spune domnul Traian Băsescu și nu ar fi văzut-o el. Dacă sistemul funcționează, ar fi trebuit să fie imediat informat că există acest document în dosar. Aceasta nu este o chestie tehnică, iată că este o chestiune politică. Pe de altă parte,  eu nu îmi pot imagina că domnul Tudorel Toader a inventat un document , care până la urmă s-a dovedit că există, indiferent unde e el. Această rezoluție de clasare, care nu se știe de cine e semnată, dacă e semnată de Augustin Lazăr sau altcineva, e clar că există., a spus Sorin Roșca Stănescu la România TV.

Întrebat de ce vedem reținerea președintelui în aceste momente, dacă e vorba de o problemă pentru Augustin Lazăr sau chiar pentru însuși Iohannis, Roșca Stănescu este de părere că această situație îl privește pe Klaus Iohannis.

Eu cred că are o legătură cu domnia sa. E foarte grav dacă acest document a existat în mapă și chiar dacă nu a existat, e foarte grav dacă a existat. Am înțeles că de fapt sunt 9 cauze penale în care domnul Iohannis a fost introdus în toată această perioadă. În condițiile acestea, i-a făcut pe alții penali, iar dânsul conform propriei concepții fiind penal. E o situație de o imoralitate până la Cer., a adăugat Sorin Roșca Stănescu.

Vezi și: Lazăr CLASARE Iohannis. CSM răspuns- Document

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel