Laura Vicol: Sper să nu se supere colegii liberali...

Laura Vicol / Foto: Facebook
Laura Vicol / Foto: Facebook

Laura Vicol, deputat PSD, a transmis un mesaj liberalilor după Congresul în care Nicolae Ciucă a devenit preşedintele partidului. 

"Sper să nu supere colegii liberali – și dacă se supără, le trece – dar domnul Cîțu rămăsese blocat undeva în campania din 2020, deci sperăm cu toții la o mai mare coerență în coaliție acum, când premierul Ciucă este și președintele PNL.

În altă ordine de idei, remarc și eu ce a sărit tuturor în ochi.

În Armata Română sunt și femei, unele inclusiv generali. Deci, sunt sigură că este loc de femei și în ”armata” PNL", a scris Laura Vicol pe Facebook.

NU Iohannis a fost marele absent de la Congresul PNL! Altcineva ar fi trebuit să fie acolo! 

S-a tot spus că duminică, la Congresul PNL, marele absent a fost Klaus Iohannis. De fapt, marea absență a fost reprezentată de altcineva.

Pe scenă, la final, când Nicolae Ciucă, noul președinte ales al PNL, a luat cuvântul, nu a fost prezentă nicio femeie. Au fost prezenți doar bărbați. La congresul când a devenit președinte Florin Cîțu, Monica Anisie apărea pe scenă. Este drept, nici atunci numărul femeilor nu era mare, dar în orice caz, 1 este mai mare ca 0.

Primul liberal care a cerut scuze pentru faptul că nicio femeie nu a fost pe scenă la Congresul PNL a fost Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6. După ce Cosette Chichirău a scris pe Facebook: „Pentru toate femeile din PNL: știu că sunteți acolo și că meritați să conduceți. Dar liberalismul autohton duhnește deocamdată a misoginism”, Ciprian Ciucu a zis: „Exact așa este! Când mi-am dat seama, pe scenă fiind, am avut un moment de stânjeneală. Nu e OK, nu este deloc în regulă!”

Nicolae Ciucă a fost ales, duminică, preşedinte al PNL

Premierul Nicolae Ciucă a fost ales, duminică, preşedinte al PNL în cadrul Congresului extraordinar al partidului, care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului.

Moţiunea cu care a candidat Nicolae Ciucă a obţinut 1.060 de voturi favorabile şi 60 anulate.

Nicolae Ciucă a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte al PNL.

Sâmbăta trecută, Florin Cîţu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al PNL, după ce mai mulţi lideri liberali i-au solicitat acest lucru. Şi Dan Vîlceanu a demisionat din funcţia de secretar general al partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel