Kaufland, Metro și Profi, fac angajări. Vezi pe ce posturi

angajare
angajare

Kaufland, Metro Cash & Carry şi Profi fac angajări pe bandă rulantă. Economica.net a realizat o listă cu posturile pe care recrutează maril magazine de retail.

Profi angajează 30 de manager trainee-şef de magazin în toate oraşele. Pentru oraşele Arad, Bucureşti, Deva, Oradea şi Timişoara se caută achizitor produse proaspete. Candidatul ideal trebuie să aibă studii superioare, abilităţi de organizare, comunicare şi negociere, cunoştinţe operare PC şi cunoştinţe de limba engleză.

Metro Cash & Carry angajează pentru o perioadă determinată în Bucureşti un angajat pe funcţia generalist resurse umane, care trebuie să aibă experienţă de doi ani în administrarea dosarelor de personal, experienţă de un an în proiecte de recrutare, să deţină un atestat inspector resurse umane şi să fie comunicativ, flexibil şi loial.

Pentru magazinul din Timişoara, Kaufland caută un şef la raionul de mărfuri alimentare. Candidatul ideal trebuie să aibă studii medii, experienţă relevantă în domeniu, abilitaţi de coordonare, motivare şi control a unei echipe, cunoştinţe operare calculator şi disponibilitate pentru program de lucru flexibil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel