Karma pozitivă. Voropchievici: La ce să renunți în funcție de ZODIE

Karma pozitivă. Voropchievici: La ce să renunți în funcție de ZODIE/ Numerologul Mihai Voropchievici transmite fiecărei zodii la ce obicei să renunțe pentru a avea o karmă pozitivă. 

Karma pozitivă. Voropchievici: La ce să renunți în funcție de ZODIE/ Iată ce sfat primește fiecare zodie pentru a avea o karmă pozitivă, adică pentru a li se întoarce lucruri bune, pozitive în viața lor:

 

BERBEC: să nu se mai vaite, nimănui nu-i place să se încarce cu problemele unei alte persoane, învață să povestești momente vesele, întâmplări plăcute. 

TAUR: trebuie să învețe să privească din interiorul său, să nu se mai gândească la ce-i lipsește sau la ce bine era dacă avea un anumit lucru, să fie conștient/ă de cât a acumulat, sfatul este să nu fie lacom, prea mult strică. 

GEMENI: uită să se mai iubească pe ei, să-și dea și ei seama de ce au nevoie, deci trebuie să învețe să se iubească, doar așa vor apărea toate lucrurile bune în viața lor. 

RAC: trăiește în trecut și-și aduce aminte doar de lucrurile negative, uită de cuvinte precum iubire, sănătate, fericire, nu mai știu să-și aducă iubirea în viața lor, se raportează la tot ce înseamnă trecut, sfatul e să încerci să iei toate lucrurile pozitive din viața ta. 

LEU: dacă vor învăța să mulțumească zilnic pentru ceea ce au și să nu concentreze negativitatea în existența lor, să ia numai lucrurile pozitive, vor fi niște câștigători. 

FECIOARĂ: nu are încredere că poate face, muncește în neștire și se gândește doar la neputințele ei, atrage energiile negative, dar dacă spune ”eu pot”, ”știu că pot”, să fie logo-ul ei. 

BALANȚĂ: au mici răutăți când văd că cineva face un lucru mai bine decât ei, caută să-i saboteze pe cei din jurul lor, să aibă încredere în ei și să nu mai stea în balanță dacă să facă sau nu, pentru că atunci vor veni toate gândurile rele de invidie și frustrare. 

SCORPION: să aibă mai multă grijă de mintea și de corpul său, la ei funcționează foarte bine minte sănătoasă în corp sănătos, mulți au înțeles că dacă fac sport vor avea o minte sănătoasă, lăsând gândurile negative deoparte. 

SĂGETĂTOR: toți au îndreptat arcul spre el, pentru că este omnipotent, omnivalent, extraordinar de bun, are doza de altruism, chiar dacă unii oameni vor arunca asupra lui săgeți negative, el să încerce să facă în așa fel încât să le rupă săgețile, adică să nu le ia în considerare, să vină cu gânduri bune față de oamenii negativi care vor să-i destabilizeze, pentru a-i dezarma, să le plătească cu propriile arme. 

CAPRICORN: greșesc de multe ori refugiindu-se în muncă, criticându-i pe alții care nu sunt la fel de muncitori, își încarcă sufletul cu răutăți, să lase să se cuibărească în sufletul lor înțelegere și compasiune, au o doză de răzbunare, dacă vor lăsa la o parte aceste gânduri, își albesc karma, vor putea să facă o schimbare incredibilă în viața lor. 

VĂRSĂTORI: sunt doritori de un pic de lene, sfatul e să încerce să-i ajute mai mult pe cei din viața lor, dați mai mult ajutor și prin vorbă, dar și prin faptă. 

PEȘTI: Pentru a depăși stări sau situații, apelează la mica minciunică, dar minciunile în viața lor nu fac altceva decât să încarce karma să facă o karmă a unui om acru, critic, nesuferit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel