Jurnaliști, agresați pe un bulevard din Timișoara

jurnalisti
jurnalisti

O echipă a televiziunii regionale TVT 89 din Timişoara a fost agresată, miercuri, de mai multe persoane, pe Bulevardul C.D. Loga din Timişoara, în timpul conflictului jurnaliştii fiind loviţi, iar camera lor de filmat - distrusă.

Directorul TVT 89, Gelu Chetraruc, a declarat că el şi un coleg împreună cu care realiza un material au fost agresaţi de mai multe persoane, pe Bulevardul C.D. Loga din Timişoara. Chetraruc a spus că el şi realizatorul TV Dan Radosav au fost loviţi, iar camera de filmat, în valoare de 8.500 de euro, a fost spartă, scrie Mediafax.

El a precizat că au fost atacaţi de aproximativ opt persoane, printre care femei şi copii, în momentul în care doreau să se întoarcă la studio.

Chetraruc a afirmat că va depune plângere împotriva agresorilor şi le va cere să achite contravaloarea camerei de filmat distruse.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri după-amiază, să intervină pe Bulevardul C.D. Loga din Timişoara pentru a aplana un conflict izbucnit între mai multe persoane.

Ajunşi acolo, poliţiştii nu au mai găsit persoanele implicate în conflict.

Ea a precizat că, ulterior, oamenii legii au primit un nou apel prin care erau sesizaţi că mai multe persoane agresează echipa unei televiziuni.

Mezdrea a afirmat că poliţiştii au amendat şase persoane cu 200 de lei fiecare pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi, după ce jurnaliştii vor depune plângere, vor deschide o anchetă în acest caz.

Conform anchetatorilor, primul conflict a izbucnit între două clanuri de romi şi a fost cauzat de neînţelegeri mai vechi, legate de o casă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel