Jupiter în Taur. Astrologii internaționali spun ce ne așteaptă. Surpriză!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com

Pe 16 mai, Jupiter, planeta expansiunii, iese din Berbec și se mută în Taur. Iată care sunt predicțiile din partea celor mai cunoscuți astrologi internaționali!

Doar câteva zile ne mai despart de unul dintre cele mai importante evenimente din acest an, din punct de vedere astrologic.

La data de 16 mai, Jupiter va parăsi semnul Berbecului și va intra în al doilea semn al zodiacului, al resurselor și al posesivității. Ce ne îndeamnă? Să ne gândim în mod constant la a monetiza. Să avem ca principala bază stabilitatea, dar să avem încredere și în alte acțiuni. Să investim, dacă ne dorim să câștigăm.

Pentru că Jupiter stă aproximativ un an în fiecare semn zodiacal, avem destul timp să ne bucurăm de acest tranzit. De regulă, când avem un tranzit de-al lui Jupiter, acesta aduce posibilități, abundență și creștere. Însă nu doar atât, vrea să îți arate și că mai ai ceva de muncă. Să nu uităm că orice poate să devină și o resursă, dar și o vulnerabilitate. Așa că Jupiter poate fi la extreme, amplificând și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Deci, discutăm și despre câștig, productivitate. Ne vom întâlni mai des și cu verbele a avea, a deține. Punem accent și pe economii, dar nu neglijăm nici investițiile. 

Iată care este părerea astrologilor internaționali despre tranzitul lui Jupiter în Taur!

Haley Comet Astrology este de părere că acest tranzit important în astrologie poate aduce noroc și abundență pentru fiecare dintre noi, în funcție de particularitățile fiecărei hărți natale. Ce ne-a adus Jupiter în Berbec? Astrologul este de părere că acel tranzit ne-a îndemnat să fim mai curajoși, mai îndrăzneți.

Acum, însă, Jupiter în Taur ne face să fim cu adevărat pregătiți pentru lunile următoare. Norocul îi va favoriza, de fapt, pe cei stabili, care au o bază. Răbdarea este o calitate importantă, pe care va trebui să o avem cu toții până în mai 2024. De fapt, norocul și abundența la care visezi nu pot fi obținute altfel decât dacă suntem stabili, dar fără încăpățânare.

Conchide prin a spune că Jupiter în Taur nu vrea de la noi fantezii și dorințe care nu pot fi îndeplinite. Ci, în schimb, își dorește lucruri practice. Vrea să rămânem cu picioarele pe pământ. Să facem lucrurile cu un scop important, iar norocul nu va întârzia să apară.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel