Jandarm, în comă de gradul patru, după atacul unei beizadele

ilovat
ilovat

Un jandarm, în vârstă de 27 de ani, se află la Spitalul Județean din Craiova, în comă de gradul patru, după ce a fost bătut, vineri seară, cu bestialitate la o petrecere în comuna Ilovăţ, din judeţul Mehedinţi, chiar de către fiul viceprimarului, informează RTV.net.

Incidentul s-a petrecut, vineri seară, când, la o petrecere organizată de viceprimarul din Ilovăț, în cinstea realegerii sale pentru un nou mandat, s-a iscat un scandal între mai mulți participanți.

Tânărul jandarm, care lucrează la Bucureşti, dar care se afla acasă în Ilovăţ, a încercat să aplaneze conflictul, dar nu a reuşit, aşa că a plecat de la petrecere, pentru a nu avea ulterior probleme la serviciu.

Însă, el a fost urmărit de fiul viceprimarului şi de doi prieteni ai acestuia, care l-au atacat cu bestialitate în dreptul bisericii din localitate. Cei trei tineri nu s-au lăsat până nu l-au lăsat pe tânărul de 27 de ani fără simțire, după care l-au abandonat apoi la marginea drumului, unde a fost găsit de un echipaj SMURD, care trecea întâmplător prin zonă.

Medicii de la spitalul din Mehedinți au decis să-l transfere pe jandarm la Craiova, după ce i-au acordat primele îngrijiri, constantând că acesta era în comă de gradul patru.

În privința șanselor de recuperare, medicii sunt mai mult decât rezervaţi, ei afirmând că doar o minune i-ar mai putea salva viaţa tânărului jandarm.

Toți cei trei agresori sunt cercetați pentru tentativă la omor calificat, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Mehedinţi, Cercel Fănică.  De altfel, fiul viceprimarului din Ilovăț este cunoscut în zonă ca un scandalagiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel