Jaf armat în Botoșani, la o casă de amanet. 1,5 kg de aur a dispărut

Jaf armat
Jaf armat

Jaf armat, marţi seara, aproape de ora închiderii, la o casă de amanet din Botoşani. Doi indivizi înarmaţi şi cu cagule l-au ameninţat pe angajat şi au furat peste 1,5 kilograme de bijuterii din aur, în valoare de peste 50.000 de euro.

Hoții au dat lovitura la ora 23.00, cu o ora înainte de închiderea casei de amanet. Ei au spart vitrina cu un obiect dur, l-au ameninţat cu pistolul pe angajatul aflat la ghişeu şi au furat bijuteriile expuse. Atacatorii aveau cagule pe față, aceștia făcându-se ulterior nevăzuți printre blocurile din apropiere.

 Angajatul firmei a acţionat butonul de panică, iar la faţa locului au ajuns imediat cei de la firma de pază, dar şi poliţiştii. Casa de amanet avea sistem de supraveghere video, iar imaginile înregistrate urmează să fie analizate de poliţişti.

 "Hoţii au pătruns în interiorul casei de amanet, obiectiv care avea program de funcţionare până la ora 24.00, aşadar căile de acces nu erau asigurate. Folosindu-se de un obiect asemănător unui pistol, au ameninţat unicul lucrător care se afla în incinta casei de amanet", a spus purtătorul de cuvânt al IJP Botoşani, Daniela Gheorghiescu.

Anchetatorii nu exclud varianta folosirii unui pistol de jucărie în atacul asupra casei de amanet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel