Ce le-a spus Iulia Ionescu părinților după ce a fost găsită

iulia_ionescu
iulia_ionescu

Iulia Ionescu, eleva olimpică de la Colegiul Național Sfântul Sava din București, care nu s-a mai întors miercuri acasă, a fost găsită sâmbătă într-un tren care efectua o cursă internațională pe ruta Moscova – București - Sofia, în timp ce încerca să revină în Capitală.

Imediat ce au fost informați că fiica lor a fost găsită, părinții Iuliei Ionescu au mers la sediul Poliţiei Capitalei.

Potrivit România TV, după ce părinții şi-au îmbrăţişat copila, Iulia Ionescu le-a cerut scuze acestora pentru ceea ce a făcut, deoarece şi-a dat seama că a produs panică.

Ulterior, minora a dat la poliție o declarație despre ce a făcut în cele patru zile de când a dispărut de acasă.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, Iulia Ionescu ar fi scris că a stat la o mănăstire încă din prima noapte.

De altfel, Iulia Ionescu ar fi contactat-o sâmbătă, în jurul orei 16, pe mama ei, cerându-i scuze şi spunându-i că se întoarce acasă.

Pentru găsirea elevei olimpice din Capitală, în vârstă de 15 ani, Poliţia Capitalei a organizat, în premieră, o celulă de criză. Fata a fost căutată în spitalele şi mănăstirile din jurul Capitalei, însă nici urmă de ea însă, sâmbătă, ea a fost găsită în trenul Moscova – București - Sofia, în care s-ar fi urcat din gara Suceava.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat la Digi24 că toate mănăstirile sau schiturile din județ care pot caza pelerini au fost vizitate de echipe de polițiști și s-au realizat documente prin care acestea au declarat că nu există persoane care corespund descrierii Iuliei care să fi fost în acele zile la un lăcaș de cult din Suceava.

„Vom vedea exact din declarațiile tinerei dacă e vorba de o mănăstire din județ sau din altă parte”, a afrimat Florin Sinescu, precizând că au fost verificate 112 lăcașe de cult din județ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel