IPS Bartolomeu în continuare intubat, conectat la aparate, la terapie intensivă

bartolomeu
bartolomeu

Mitropolitul Clujului, IPS Bartolomeu, care se află internat într-o rezervă specială a Secţiei de Terapie Intensivă din cadrul Clinicii de Chirurgie nr. I din Cluj-Napoca, este în continuare intubat şi conectat la aparate, au declarat, marţi, surse medicale.

Potrivit unor surse medicale, citate de Mediafax, starea de sănătate a înaltului prelat ortodox nu s-a înrăutăţit după ce a fost adus de la Viena cu avionul.

"Starea de sănătate a mitropolitului Clujului nu s-a înrăutăţit după ce a fost adus de la Viena cu avionul. Este internat într-o rezervă specială de la Secţia de Terapie Intensivă a Clinicii de Chirurgie nr. I din Cluj-Napoca şi rămâne, în continuare, intubat, conectat la aparate", au spus sursele

Potrivit acestora, la ora actuală nu se ştie cât timp va fi ţinut mitropolitul Clujului la clinică, înainte de a fi transferat la reşedinţa mitropolitană.

"Totul depinde de cum vor evalua lucrurile, în bine sau în rău. Starea rămâne critică", au mai spus sursele citate.

În rezerva specială, pe lângă cadrele medicale ale clinicii, mai au acces doar două călugăriţe de la Mitropolia Clujului, care l-au îngrijit şi până acum pe IPS Bartolomeu la reşedinţa mitropolitană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel