Iohannis, atac fără precedent la Leș: Acest ministru PSD-ist...

Gabriel Leș
Gabriel Leș

Președintele Klaus Iohannis îi răspunde ministrului Apărării, Gabriel Leș, după ce MApN a depus o plângere pe numele președintelui României pentru anularea mandatului generalului Nicolae Ciucă. 

”Am văzut că este foarte vocal acest ministru care nu a fost capabil să vină cu o propunere legală și o ține una și bună. Sunt două aspecte. Propunerea făcută în CSAT de ministrul Apărării nu a fost o propunere legală, a propus o persoană pentru două funcții în aceeași ședință, ceea ce nu se poate. A doua chestiune pe care omite să o spună acest ministru PSD-ist, că de fapt nu a avut o propunere pentru șeful Armatei, nu există nicio propunere a lui către mine cu o nominalizare a unei persoane. Decizia pe care am luat-o a fost singura posibilă și corectă.

Acuma sigur, PSD este foarte supărat și ministrul este foarte supărat că nu i-a ieșit jocul, dar asta nu schimbă absolut nimic. Propunerea ministrului a fost pur și simplu nelegală, chiar o propunere pentru șeful Armatei a lipsit pur și simplu. Faptul că se adresează acum in contencios cu ierarhia militară, mi se pare acum un demers riscant, inoportun. Generalul Ciucă este o persoană foarte respectată și cu o poziție importantă tocmai și în cadrul președinției noastre și în structurile militare europene și NATO. Ce va gândi un înalt responsabil de exemplu din armata unei țări cu care suntem aliată dacă află că ministrul Apărării merge in contencios să își conteste propriul șef al Armatei. Niște acțiuni prost gândite, de tip PSD-ist.”, a declarat Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. 

Vezi și: Gabriel Leș, plângere către Iohannis: Anularea mandatului generalului Ciucă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel